Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-408

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Cand trebuie sa faci reparatii pe la sistemul de transmisie finala, sunt sanse mari sa ai nevoie si de acesta minunata coroana punte Dana Spicer 212-408 de la noi din depozit. Piesa noastra de schimb joaca un rol esential in functionarea optima a transmisiei utilajului tau. Si e un produs de brand international, nu un noroc de horoscop. Vino sa-l ridici, aici la noi zodiile sunt intotdeauna norocoase.

Cele mai mari realizari devin posibile atunci cand perseverezi! Cu incredere, fara teama, fara sa privesti la clevetitori. Perseverenta umana sporeste puterea utilajului aflat in exploatare. Daca nu ajunge puterea ta, vino alaturi de noi. Unde-s doi puterea creste! Vei intalni suportul mult asteptat, adica: o echipa tanara si orientata spre rezutate, gata sa te serveasca la prima apelare. Intra in legatura cu ea si vei deveni centrul atentiei pe tot parcursul procesului de achizitionare a pieselor de schimb! Beneficiezi de aceasta asistenta tehnica de calitate, fara sa platesti nimic!

Coroana punte Dana Spicer 212-408 - fabricata intr-o zodie norocoasa!
Indiferent de cerintele care sosesc din procesul de exploatare, te poti baza oricand pe coroanele punte Dana Spicer, care functioneaza continuu si eficient in medii provocatoare. Sunt locurile unde performanta utilajului, eficienta, fiabilitatea si costurile de operare sunt factori cheie. Alegand coroana punte Dana Spicer vei descoperi ca aceasta este integrata in cele mai avansate tehnologii pentru functionarea imbunatatita a utilajului.

Vrei sa afli mai multe? Hai la un ping pong!
Ca sa fii pe deplin lamurit asupra tuturor aspectelor ce tin de problemele tehnice cu care te confrunti, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuit. E ca un joc simpatic de ping pong. Schimbam mingii. Tu trimitic intrebari, noi intoarcem cu raspunsuri. In meciul acesta, n-ai sa crezi, nu exista decat castigatori. Nu pierde nimeni! Specialistii nostri au raspunsuri pentru orice intrebare, oricat de dificila ar fi. Uite, ce meci frumos! Toata lumea aplauda in picioare.

Livrare
Unii spun ca graba strica treaba? in cazul livrarii, e invers. Lipsa grabei strica treaba. De aceea curierii cu care lucram se misca super rapid, comprimand la maxim orele de expeditie - maxim 24 la numar. Plaseaza, asadar, comanda online sau telefonic si coroana punte Dana Spicer 212-408 va porni catre tine. Iar daca esti pe aproape, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Alege tu modul care ti se potriveste cel mai bine utilizand datele din contact.

Montaj
Oportunitatea si competenta interventiilor tehnice isi gasesc corespondentul in functionarea ulterioara a utilajului supus reparatiei. De aceea, iti recomandam sa apelezi la mecanici specializati, care stiu exact joaca asta. Poate ca nu este intotdeauna usor sa gasesti un mecanic profi, asadar, daca ai nevoie de cineva pe care sa te poti baza, da-ne un semn si se rezolva!

Specificatii tehnice:

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura