Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt prindere brat excavare de calut New Holland B95BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B95BTC
Out Of stock
Descriere
Cauti o piesa care sa-ti garanteze durabilitate si performanta pentru utilajul tau? Acest bolt prindere brat excavare calut New Holland B95BTC este exact ceea ce iti trebuie. Fabricat din materiale de inalta calitate, acest bolt se distinge prin rezistenta sa remarcabila si durabilitate de neegalat. Este o piesa esentiala pentru orice excavator, oferind o fiabilitate de necontestat chiar si in cele mai exigente conditii de lucru. Ce ar fi sa nu mai trebuiasca sa iti faci griji pentru inlocuirea repetata a pieselor? Cu acest bolt, utilajul tau va functiona mai eficient si pentru un timp mai indelungat. Este robust, sigur si conceput pentru a raspunde nevoilor tale specifice. Nu doar ca iti imbunatateste eficienta in munca, dar iti si reduce costurile pe termen lung.

La ACN Piese Utilaje, raspundem rapid si eficient tuturor nevoilor tale. Intelegem importanta fiecarei secunde in domeniul constructiilor si de aceea suntem mereu gata sa oferim solutii prompte si eficace. Ai nevoie de Bolt Fiat Kobelco 85802872? Este suficient un apel telefonic si vom incepe imediat procesul de livrare. Avem produsul pe stoc, gata sa ajunga la tine in cel mai scurt timp. Suntem dedicati in a gasi solutii pentru orice problema ai putea avea, asigurandu-te ca primesti servicii de calitate si personalizate. Ne mandrim cu capacitatea noastra de a oferi consiliere experta si suport tehnic, indiferent de complexitatea situatiei tale. Cu noi, vei avea parte de o experienta de cumparare fara griji si extrem de eficienta.

Un bolt prindere brat excavare calut New Holland B95BTC vine la pachet cu eficienta sporita!

Boltul nostru este piesa tehnica esentiala pentru prinderea bratului de excavare de sasiu. Prevazut cu canal de ungere pana la jumatatea partii active si o gaura filetata de 1/8 inch pentru gresor drept M11, acesta este fixat cu un surub M16 si o saiba plata. Se monteaza cate doua bucati pe fiecare parte a utilajului, stanga si dreapta, asigurand astfel o fixare sigura si eficienta.Alege ce este mai bun pe utilajul tau si continua activitatea.

Impreuna suntem mai puternici!

In plus, la ACN Piese Utilaje, ne asiguram ca ai parte de consultanta gratuita oricand ai nevoie. Intelegem ca intrebarile si provocarile pot aparea in orice moment, si pentru asta, ne-am dedicat sa iti oferim suportul necesar fara niciun cost. Ne poti contacta pentru orice nelamurire sau pentru asistenta in alegerea pieselor potrivite, iar noi iti vom sta la dispozitie cu informatii clare, sfaturi utile si suport tehnic de specialitate.

Livrare

Acest bolt prindere brat excavare calut New Holland B95BTC este un produs aflat in permanenta in stocul nostru. Arunca o privire pe site, alege un numar de telefon pentru a ne apela sau depune o cerere in sectiunea dedicata si piesa ta va ajunge in locul potrivit cu viteza luminii.

Montaj

Deoarece suntem interesati de intreg procesul de schimbare al piesei tale, iti venim in ajutor cu cateva tips and tricks despre montaj. Este important sa alegi o echipa calificata, care sa realizeze toata procedura corect, curat, conform standardelor producatorului. Investitia in piese de calitate si montaj profesionist, detemina buna functionare pe termen lung a utilajului tau.

Specificatii tehnice

-Lungime totala 135mm
-Lungime parte active 122 mm
-Diametru 55mm
-Masa 3kg
-Material otel
Trimite mesaj
Din Gura in Gura