Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bolt 123x38mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Fara o intretinere corespunzatoare, masinariile au tendinta de a se defecta chiar in cele mai inoportune momente. Atunci cand deadline-urile se apropie cu pasi repezi sau chiar cand ai iesit cu ele pe santier. Astfel de situatii se pot evita. Abordeaza defectiunile de la primele semne! Piesele de schimb de calitate superioara iti vor fi aliat de nadejde, vei vedea. Alege acest bolt 123x38mm nou-nout! Cu o mentenanta adecvata, te vei bucura de el pentru o lunga perioada de timp.

Pentru a ajunge un antreprenor de succes, este important sa stii cum sa iti delegi responsabilitatile. Lasa in seama noastra grija utilajelor tale! Te asiguram ca ne vom ocupa exemplar de ele! Ne poti solicita consultanta tehnica oricand ai nevoie, ti-o oferim in mod 100% gratuit. Daca ajutorul de care ai nevoie se dovedeste a fi mai complex, echipa de mentenanta mobila va ajunge rapid la punctul tau de lucru. Suntem experti ai domeniului tehnic, specialisti in gasirea rezolvarilor rapide si eficiente.

Bolt 123x38mm - nu se dezice de la calitatea superioara!
Locul de montaj alui un astfel de bol este cupa utilajului, mai excat la articulatia dintre partea fixa si cea mobila a cupei. Rolul lui este, astfel, de fixare. Aduce un aport semificativ si in mobilitatea cupei. Supus unei sarcini grele la fiecare utilizare a masinariei, este musai sa te asiguri ca materialele piesei alese sunt rezistente! Nu iti face griji cand alegi produsele noastre!

Informatia o gasesti la noi!
Daca iti doresti sa intri in legatura cu un specialist, apeleaza-ne la unul dintre numerele de telefon gasite pe site! Iti punem la dispozitie intreg bagajul nostru de cunostinte, urmand ca mai apoi sa le selectam strict pe cele potrivite. Iti oferim solutii rapide si personalizate, oricat de dificila ar fi situatia in care te afli!

Livrare
Daca toate serviciile noastre sunt premium, nici livrarea nu se lasa mai prejos. Comanda se plaseaza usor, printr-un simplu apel. Fii rabdator pentru urmatoarele 24 de ore, atat dureaza pentru ca bolt 123x38mm sa ajunga la sediul tau!

Montaj
Montajul pieselor de schimb nu este joaca de copii! Mai ales atunci cand alegi componente atat de calitative! Protejeaza-ti investitita! Cere ajutorul unui mecanic cu experienta sau a unui service specializat. Scapi de o grija, piesa de schimb este maxim de eficienta, iar tu primesti si garantie pe manopera. Ce poti cere mai mult de atat?

Specificatii tehnice

Lungime - 123mm
Diametru - 38mm
Material - otel
Prevazut cu gaura pentru stift
masa - 1kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura