Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 211-128

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 211-128
Cod produs
1E9DK7YJ-AT
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa te afli in mijlocul unui proiect important si, brusc, utilajul tau sa cedeze din cauza unei defectiuni la sistemul de transmisie? Ai nevoie de o solutie de incredere si rapida, iar daca piesa care a cedat este coroana puntii, atunci ai in fata ta raspunsul! Aceasta coroana punte Dana Spicer 211-128 reprezinta alegerea ideala pentru utilajele tale, fiind o piesa originala, proiectata pentru performanta si durabilitate indelungata. Realizata din materiale rezistente la solicitari repetate, aceasta componenta asigura transferul puterii de la planetara la roata fara ezitari si perturbari.

Bine ai venit la ACN Piese Utilaje, locul unde calitatea intalneste eficienta. Obtinerea piesei dorite este mai simpla decat ai crede. Indiferent daca preferi sa apelezi la noi telefonic, sa ne scrii pe adresa de email, sau chiar sa ne vizitezi direct, suntem aici pentru a iti oferi nu doar piese, ci solutii complete si asistenta tehnica pentru ca tu sa te poti intoarce la treaba cat mai repede.

Calitate si durabilitate in transmisie cu coroana punte Dana Spicer 211-128!
Rolul coroanei punte in transmisia utilajului tau este esential. Fara ea, capacitatea de miscare a utilajului ar fi sever compromisa. Jocurile anormale, zgomotele neobisnuite sau chiar imposibilitatea deplasarii sunt semne ca aceasta piesa trebuie inlocuita. Alege sa restabilesti functionalitatea si eficienta utilajului tau cu o componenta pe care te poti baza.

Cand ai nevoie de ajutor, apeleaza la noi!
Nu te lasa coplesit de nesiguranta alegerii pieselor de schimb potrivite. Echipa noastra este pregatita sa iti ofere consultanta tehnica gratuita si, la cerere, servicii de montaj. E timpul sa te asiguri ca utilajul tau va fi din nou pe deplin operational. Alege increderea si profesionalismul - alege ACN Piese Utilaje!

Livrare
Comanda acum coroana punte Dana Spicer 211-128 si beneficiaza de livrare rapida, in 24 de ore, datorita stocului permanent. Ne poti suna sau contacta online si piesa pleca spre tine.

Montaj
Ultimul pas, montajul piesei, merita o atentie speciala. Te sfatuim sa apelezi intotdeauna la persoane specializate. N-ai vrea sa risti deteriorarea noii piese in urma unui montaj defectuos. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru servicii profesionale de montaj, te putem ajuta in privinta aceasta.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura