Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 211-104

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 211-104
Cod produs
4W5VME2F-AT
Out Of stock
Descriere
Ai auzit vreodata acel zgomot neplacut venind din puntea utilajului tau, acel semn ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui? Ei bine, in cele mai multe cazuri, problemele de transmisie anunta nevoia urgenta de a inlocui o componenta esentiala, si anume coroana puntii. Aici intervine aceasta coroana punte Dana Spicer 211-104, o piesa de incredere pe care ACN Piese Utilaje o pune la dispozitia ta. Este o piesa originala, fabricata din materiale de ultima ora, menite sa reziste la solicitari continuu repetate.

In gama de piese de schimb pe care ti le oferim, aceasta coroana punte se distinge prin calitate si rezistenta. Nu-ti face griji, la ACN Piese Utilaje, ne asumam rolul de a-ti oferi nu doar piese de schimb, ci solutii tehnice complete. Interactiunea cu noi este simpla: ne poti contacta direct pe site, telefonic, sau poti vizita una dintre locatiile noastre - echipa noastra de experti este intotdeauna gata sa te ajute.

Coroana punte Dana Spicer 211-104 - eficienta maxima!
Rolul coroanei punte in sistemul de transmisie este de a asigura transferul eficient al puterii de la planetara spre roti, garantand astfel mobilitatea utilajului tau in cele mai bune conditii. Piesa se incadreaza perfect in puntea utilajului, contribuind la performante optime si la o durabilitate crescuta. Daca observi simptome precum zgomote neobisnuite cand utilajul este in miscare sau daca acesta nu se mai deplaseaza corespunzator, e clar ca ai nevoie de o noua coroana.

Echipa ACN Piese Utilaje - un partener de nadejde!
Tine din scurt problemele tehnice, nu le lasa sa ia amploare! Te poti baza pe noi cand utilajul tau necesita imbunatatiri. Iti oferim, la cerere, servicii de montaj si consultanta tehnica gratuita. Astfel, vei fi sigur ca ai ales cea mai potrivita piesa pentru necesitatile utilajului tau. Profita de eficienta si rapiditatea noastra, pentru a mentine utilajele tale in cea mai buna forma posibila.

Livrare
Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi online sau telefonic!

Montaj
Daca nu stiai, montajul joaca un rol crucial pentru functionarea optima a noii componente. Pentru a asigura o reparatie durabila, te sfatuim sa optezi pentru montarea piesei intr-un service autorizat.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura