Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana punte Dana Spicer 192-78

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 192-78
Cod produs
L7X2YZW4-AT
Out Of stock
Descriere
Ai pornit utilajul si in loc sa se miste fara probleme, simti vibratii neobisnuite si auzi zgomote care iti dau fiori pe sira spinarii. Inima iti bate, stiind ca o coroana de punte defecta poate insemna oprirea lucrului pe santier si pierderi costisitoare. In cautarea unei solutii, gasesti speranta la ACN Piese Utilaje! Aceasta coroana punte Dana Spicer 192-78 este solutia in acele momente cand utilajul tau sufera din cauza pieselor uzate. Fabricata din materiale robuste, este gata sa faca fata celor mai grele provocari si solicitari repetate.

Piesa aceasta este tot ce ai nevoie pentru eficienta maxima si durabilitate. In plus, la ACN Piese Utilaje aceasta componenta este mereu disponibila pentru comanda, incat esti la doar un pas sa reiei lucrul fara disfunctionalitati. Ia legatura cu noi! Specialistii nostri sunt mereu dispusi sa-ti dea o mana de ajutor!

Fortifica-ti utilajul cu coroana punte Dana Spicer 192-78!
Fiind o componenta originala, calitativa si extrem de rezistenta, aceasta coroana punte ocupa un rol critic in sistemul de transmisie a utilajelor. Mai exact, e a transmite puterea de la planetara la roata si se monteaza in interiorul puntii. Fii atent la simptome precum zgomote ciudate sau dificultatea de deplasare a utilajului.

Nu lasa utilajul in asteptare!
Ai intrebari sau ai nevoie de asistenta? Echipa de consultanti ACN Piese Utilaje este intotdeauna la doar un click distanta, oferindu-ti consultanta tehnica gratuita si sustinere deplina. Alaturi de noi, obstacolele sunt mai usor de depasit!

Livrare
Livrarea se va face in cel mai scurt timp, in aproximativ 24 de ore, pentru ca la ACN Piese Utilaje intelegem cat de valoros este timpul tau. Comanda acum coroana punte Dana Spicer 192-78 simplu si rapid!

Montaj
Aminteste-ti ca montarea coroanei punte este indicat sa se faca intr-un service autorizat, pentru a te bucura de o reparatie pe masura calitatii piesei. Iar expertiza noastra se extinde si in serviciile de montaj, pe care ti le punem la dispozitie la cerere.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura