Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Bosch 0001359027

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bosch
Cod produs
EL1V25O4-SC
Out Of stock
Descriere
Ce este un electromotor Bosch 0001359027 si cum functioneaza acesta? Nici nu conteaza daca stii sau nu. Dar ce este senzatia aceea cand iti lipseste si motorul toarce a boala? Asta trebuie sa o stii. Iar daca nu stii tu, stim noi. In momentul in care electromotorul incepe sa se uzeze, se uzeaza si increderea ta intr-un final pozitiv.  Aici intervenim noi. Reparam si motorul si starea ta de spirit. Ajunge sa dai un semn. Ce este un semn si cum functioneaza acesta? Pai...

... sa stii ca ne poti contacta oricand te confrunti cu o problema. Echipa noastra de specialisti este bine pregatita si abia asteapta sa te cunoasca. Orice problema de la tine primeste o rezolvare de la noi, chiar oricare. Suntem maestrii de ceremonii al acestui teambuilding al pieselor de schimb, unde "toata lumea" se simte bine, e in regula si participa la munca de echipa. Motor sanatos in utilaj sanatos, este deviza noastra!

Electromotor Bosch 0001359027 ajunge sa dai un semn si soseste
Un electromotor are un rol extrem de important pentru utilajele grele. Este o piesa practic prezenta pe orice automobil sau utilaj modern, scopul sau fiind acela de a ajuta la pornirea motorului si de a oferi curent electric subansamblelor consumatoare. Electromotorul este compus dintr-un motor electric si un solenoid.  Este un ansamblu relativ complex care asigura interfata intre energia electrica si puterea mecanica. Nu-ti poti imagina mecanica de astazi fara prezenta acestui reper.

Vino pan’ la ACN, te rezolva repede
Serviciul nostru gratuit de consultanta vine in ajutorul tau cu informatii, know how, solutii si zambete sincere. Colegii nostri consultanti sunt profesionisti, bine pregatiti si orientati, nu ii poti surprinde cu nicio intrebare. Dar te pot surprinde ei cu un raspunsul de care ai atata nevoie. Gasesc intelesul adanc al problemei si o rezolva. Suna-ne si te vei convinge. Nu costa nimic.

Garantie
De la ACN produsele pleaca 100% in regula. Calitatea este garantata! Acest electromotor Bosch 0001359027 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei si acopera eventualele defecte de fabricatie. Putin probabile, de altfel. Insa, pentru siguranta ta, documentele aferente le vei gasi in interiorul coletului.

Livrare
Comenzile online nu-si fac intotdeauna treaba? Poate la altii, comenzile de la ACN Piese Utilaje, vin pe flow, mai bine ca traficul de pe aeroportul Heathrow Produsele noastre, fara exceptie, ajung la tine in aproximativ 24 de ore, in siguranta, fara deteriorari pe drum. Spune-ne cum doresti sa facem treaba utilizand datele din contact. Comanda va ajunge cat ai zice online!

Montaj
De calitatea montajului depind performantele oricarei piese. In zadar ai o piesa de cea mai buna calitate, daca e "incaltata" precum un pantof drept pe piciorul stang. Cel mai bine este sa te adresezi unui profesionist experimentat, astfel nu-ti asumi riscul compromiterii piesei in cauza sau a celor conexe. De ai nevoie de unul, spune-ne si il trimitem la tine!

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura