Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Senzor presiune ulei transmisie incarcator frontal JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 409
Cod produs
THQ0JSF7-AS
Out Of stock
Descriere
Dupa indelungate eforturi am reusit sa dam sens acestui univers tehnic! Se spune ca nimic maret nu se obtine usor! Putem confirma acest lucru, insa rezultatul este extrem de satisfacator! Toate greutatile par ca au disparut! Am creat aceasta lume tehnica in care am integrat cele mai ravnite piese de schimb! O infatisare a acestora este acest senzor incarcator frontal JCB 409 pe care l-am adus pe rafturile noastre! O oportunitate si pentru modelele JCB 409FM si JCB 409TM!
Durerea regretului este mult mai mare decat cea a incercarii! Continua sa muncesti din greu pentru visul tau! Stim ca faci acest lucru deja, motiv pentru care suntem chiar aici pentru a-ti intinde o mana de ajutor! Daca putem diminua macar putin din presiunea meseriei tale, atunci o vom face bucurosi! Este momentul sa primesti cele mai relevante sfaturi! Abordeaza serviciul gratuit de consultanta!

Alege acest senzor incarcator frontal JCB 409 si sustine-ti utilajul!
Investitia intr-un produs trebuie sa se propage in modul in care acesta isi indeplineste misiunea! Asteptarile tale sunt ca acesta sa functioneze in parametri ideali, pe o perioada indelungata de timp! El va masura presiunea de ulei din cutia de viteze.

Pe langa calitate, venim si cu informatie!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt pe pozitii si abia asteapta sa preia apelul tau! Aparte de faptul ca sunt o biblioteca de cunostinte, acestia se implica in problema fiecarui client! Empatia si interesul se oglindesc in solutiile cu care acestia vin pentru remedierea situatiei! Asadar, bucura-te de o selectie ca la carte a piesei, afla locuri ideale pentru montaj si primeste un plan de intretinere personalizat!

Garantie
Pentru ca totul trebuie sa se desfasoare sub impactul sigurantei, iti acordam pentru acest senzor presiune ulei transmisie pentru incarcator frontal JCB 409 certificat de garantie! Termenul de valabilitate al acestuia inceteaza dupa 6 luni si viseaza defectiunile din fabrica!

Livrare
Timpul este, in zilele noastre, un lux atunci cand dispui de mai mult! Lucru care este foarte rar in secolul vitezei in care ne situam! Raportandu-ne la acest adevar, iti livram acest senzor incarcator frontal JCB 409 in 24 de ore oriunde in tara! Asteptam sa ne suni sau sa completezi cerera pe site si noi iti preluam comanda rapid!

Montaj
Confortul piesei alese nu tine doar de locul in care este amplasata ci si de modalitatea in care se efectueaza acest lucru! Ofera piesei tratamentul cuvenit optand pentru un montaj profesional in ateliere de specialitate, Ar fi pacat sa pierzi banii investiti pana acum in favoarea unei manopere superficiale! Daca nu ai o idee, da-ne de stire si te directionam catre locul perfect, chiar in apropierea ta!

Specificatii tehnice

• Mufa cu doua fire
• Presiune inchidere circuit 2,6 Bar
• Diametru filet 3/8
Trimite mesaj
Din Gura in Gura