Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contradisc punte spate buldoexcavator Case 590SV

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SV
Cod produs
WY7V3N4R-AT
Out Of stock
Descriere
Ti-a facut cu ochiul acest contradisc punte spate buldoexcavator Case 590SV din oferta noastra? Care va sa zica franele te-au adus la noi. Las’ ca se rezolva de minune cu aceasta piesa originala Carraro, capabila de performante remarcabile. Faci o alegere excelenta cu acest contradisc, pentru ca are o fiabilitate deosebita si contribuie din plin la functionarea desavarsita a franelor. Alaturi de discul de frana, desigur. Unul fara altul nu se poate!

De vrei sa-ti poti folosi utilajul la capacitate maxima, asigura-i o intretinere ca la carte. Resurse de cea mai buna calitate gasesti din belsug la noi, caci punem mare accent pe acest aspect si iti vom oferi cele mai eficiente solutii. Suna-ne cand intampini probleme tehnice sau cand vrei sa-ti pui la punct utilajul! Specialistii nostri iti vor da o mana pretioasa de ajutor!

Contradisc punte spate buldoexcavator Case 590SV - calitatea face diferenta!

Este esential ca franele sa functioneze impecabil, atat pentru a putea lucra la capacitate maxima, cat si pentru siguranta ta. Discul si contradiscul sunt elemente de baza in sistemul de franare al utilajului tau. Ele realizeaza franarea prin procesul de frecare dintre ele si este extrem de important ca ambele sa fie in perfecta stare pentru a-si indeplini cu brio misiunea. Pentru a prelungi durata de viata a componentelor, foloseste un ulei puternic aditivat. Si ar fi ideal sa schimbi acum uleiul de punte, o data cu schimbarea discurilor si a contradiscurilor.

Ai vrea sa afli mai multe? Spune-ne ce te framanta!

Suntem deschisi intrebarilor si solicitarilor tale si iti oferim un serviciu de consultanta tehnica centrat pe nevoile tale. Daca ai vreo nelamurire, o dilema, o intrebare ce necesita un raspuns specializat, nu te sfii sa ne contactezi! Problemele tehnice au o multime de dichisuri si n-ai cum sa le stii pe toate. Sfatul unor specialisti iti va prinde numai bine. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Livrare

Ne dam seama cat de vital este sa ai cat mai rapid piesele de care utilajul tau duce lipsa. Am pus la punct lucrurile astfel incat sa nu fii nevoit sa pierzi timp pretios. Acest contradisc punte spate pentru buldoexcavator Case 590SV porneste catre tine imediat ce iei legatura cu noi online sau telefonic sa ne spui ca il vrei si unde ti-l trimitem. Iar de esti pe-aproape de noi, il poti ridica personal de la sediul nostru aflat langa Bucuresti.

Montaj

Orice interventie tehnica isi are dedesubturile sale si nu-s chiar la indemana oricui. Multi spun ca se pricep, dar nu-ti recomandam sa risti, apeleaza la persoane specializate. Cu franele nu-i de saga si un montaj defectuos iti poate aduce surprize de-a dreptul neplacute. Daca nu stii cui sa te adresezi, iti putem facilita efectuarea interventiei tehnice de catre un profesionist. Chiar de esti departe de noi, rezolvam in doi timpi si trei miscari!

Specificatii tehnice
diametru interior 188mm
grosime 8mm
3 gauri prindere cu diametru 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura