Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S70
Cod produs
9OBZ58FJ-AT
Out Of stock
Descriere
Improvizatiile n-au ce cauta in ecuatie, daca tii la functionarea optima a utilajului tau. Cu atat mai mult atunci cand ai de-a face cu componente electrice. O bobina uzata n-o poti repara, tot ce ai de facut este sa o inlocuiesti cu una nou-nouta, cat mai calitativa. Din fericire, ai ajuns in universul pieselor de schimb pentru utilaje. Avem pentru tine o bobina sistem franare Bobcat S70 nemaipomenita, care iti va oferi performante remarcabile, fiind extrem de fiabila si de rezistenta. Actioneaza eficient asupra franelor si le asigura o functionare impecabila vreme indelungata.

Te poti baza pe ajutorul nostru in orice problema tehnica pe care o prezinta utilajul tau. Spune-ne ce simptome are si noi vom identifica cele mai eficiente solutii de remediere pentru el, avatanjoase pentru tine. Cu noi rezolvi totul dintr-un foc, gratie serviciilor conexe pe care ti le oferim. Economisesti si timp, si bani, si energie! Suna-ne!

Bobina sistem franare Bobcat S70 - pentru o functionare ca la carte!
Importanta sistemului de franare tine nu doar de eficienta, ci si de siguranta manevrarii utilajului tau. Sunt multe componente care il compun, fiecare cu particica sa de poveste si o misiune precisa, pentru a asigura o functionare desavarsita a franelor. Bobina aceasta are rolul de a transforma impulsul electric in miscare, permitand astfel actionarea franei. Ea detine comanda, cum s-ar spune, iar franele o asculta. Cat timp este in perfecta stare, desigur, si isi poate indeplini atributiile.

Consultanta gratuita pentru tine!
Un sfat potrivit in momentele-cheie te poate scuti de multe neplaceri. Cand ai nelamuriri sau intampini situatii tehnice dificile, nu te sfii sa ne contactezi! Specialistii nostri sunt bucurosi sa-ti dea o mana de ajutor si iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca tu sa faci alegerile potrivite si sa imbunatatesti astfel randamentul si performantele utilajului tau. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, fie ca nu reusesti sa identifici cauza unei defectiuni, contacteaza-ne! Serviciul de consultanta pe care ti-l oferim nu te costa nimic!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji! Aceasta bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S70 are 6 luni de garantie ce curg de la data achizitiei, care acopera eventualele defecte de fabricatie pe care le-ar putea avea. Cazuri extrem de rare, de altfel, insa vrem sa fii pe deplin asigurat, asadar vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
Stim ce presupune o zi de lucru pierduta, astfel ca ne vom misca super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si aceasta bobina sistem franare Bobcat S70 va porni catre tine! Curierul te va suna curand! Iar daca esti prin apropiere, poti veni chiar tu sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Orice interventie tehnica are particularitatile ei, pe care un specialist le cunoaste la perfectie. Ca sa mearga treaba struna, apeleaza la o persoana calificata pentru efectuarea montajului. Asa nu-ti asumi riscurile pe care ti le-ar putea aduce un montaj defectuos. Daca ai nevoie de un mecanic pe care sa te poti baza, spune-ne!

Specificatii tehnice
Mufa 3 pini
Inaltime 80mm
Distanta dintre gaurile de prindere 66mm
Diametru gaura prindere 7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura