Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa hidraulica SBG Hydraulics 0712-2326-061

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G5SVLA68-AT
Out Of stock
Descriere
Asta da problema, dar nu e cazul sa-ti aprinzi paie-n cap. Doar ai ajuns in universul utilajelor si avem solutia salvatoare pentru tine! Aceasta pompa SBG Hydraulics 0712-2326-061 este o componenta zdravana si fiabila, capabila sa-ti ofere performante remarcabile, aidoma celei originale. Duce mult si bine chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare, conferind eficienta maxima sistemului hidraulic. In plus, are si un pret foarte avantajos! Vei fi pe deplin multumit de achizitia facuta!

Iar daca ai dubii in ce priveste compatibilitatea ori ai si alte nelamuriri legate de aceasta componenta sau de orice alta problema tehnica a utilajului tau, nu te sfii - suna-ne! Echipa noastra de specialisti este la datorie si va raspunde prompt solicitarilor tale. Vei avea la indemana toate resursele necesare ca treaba sa mearga struna, utilajul tau va excela, si totul va fi bine caci se termina cu bine!

Pompa SBG Hydraulics 0712-2326-061 - o alegere nemaipomenita!
Fara o pompa hidraulica in stare perfecta, utilajul tau se vede in imposibilitatea de a functiona. Si asta pentru ca pompa hidraulica are o misiune esentiala, aceea de a transforma energia mecanica in energie hidraulica, pentru a transporta fluidul care primeste energie. Actiunea mecanica a pompei creeaza un vid si, sub presiunea atmosferica, lichidul din rezervor va patrunde in pompa. Apoi, pompa va transporta lichidul catre iesire, fortandu-l sa intre in sistemul hidraulic.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te va scuti de multe eforturi!
Intelegem prin ce treci cand intampini probleme tehnice. De aceea ne-am propus sa facem lucrurile cat mai simple. Cum nici timpul nu-ti prisoseste, iar de multe ori o defectiune se poate dovedi mai solicitanta decat credeai, am pus la punct un serviciu de consultanta care iti va fi extrem de util. Ai acces rapid la informatii sintetizate incat sa raspunda nevoilor tale, iar identificarea cauzei si a remediilor necesare nu-ti va mai da batai de cap. Discuti cu specialistii nostri, le expui pe scurt datele problemei, iar ei vor veni prompt cu cea mai buna solutie. Si, ca sa-ti placa si mai mult, acest serviciu de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Daca iei in calcul posibilele defecte de fabricatie, iti spunem ca poti sta linistit! Acest pompa hidraulica SBG Hydraulics 0712-2326-061 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de situatii neplacute, extrem de rare, de altfel. Vei regasi documentele necesare interiorul coletului.

Livrare
Aceasta pompa SBG Hydraulics 0712-2326-061 ajunge la tine super rapid. Ia legatura cu noi online sau telefonic si ti-l expediem de indata prin curier rapid. De asemenea, ai si posibilitatea de ridica personal coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Pentru a avea cele mai bune rezultate de la noua piesa, te sfatuim sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti cu experienta, care vor sti ce aspecte sa ia in calcul. Astfel, nu risti compromiterea piesei ori cine stie ce alte surprize neplacute. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne un semn si se rezolva, in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice
Orificiu admisie filet interior diametru - 45mm
2 orificii evacuare filet interior diametru - 30mm
Antrenare ax canelat - diametru 21,8mm, 13 caneluri
Prindere in 2 gauri, diametru 14,5mm, la distanta de 147mm
Flansa diametru 101,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura