Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Conducta Bobcat 7163897

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
P4HWYQOK-AS
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit ca mereu exista o varianta mai buna de a-ti intreprinde munca? Dispunem de produse care au puterea de a prelua din greutatea muncii de peste zi! Acestea provin din branduri renumite precum Bobcat si se bucura de o calitate superioara pe piata tehnica! Pentru a intelege, iti prezentam aceasta conducta Bobcat 7163897 care va contribui la buna functionare a utilajului tau!
Ia legatura cu agentii nostri pentru a-ti da impulsul necesar care sa iti stimuleze creativitatea! Odata ghidat de catre ei, vei infiinta un plan autentic de mentenanta care va crea sanse ridicate de succes! Esti la un pas de a avansa vizibil in acest domeniu! Nu te costa nimic, trebuie sa dai doar un telefon! Serviciul de consultanta iti sta la dispozitie in orice moment!

O astfel de conducta Bobcat 7163897 este o investitie pe cinste!
Rolul unei piese de schimb este caracteristica de baza care o recomanda! Drept urmare, trebuie sa te asiguri ca acest rol este indeplinit mult si bine! Conductele hidraulice fac parte si ele din categoria elementelor esentiale ale unui sistem hidraulic, intrucat ele au rolul de a transporta fluidul intre diversele componente ale sistemului.
Alege acest model si bucura-te de exploatare indelungata!

Lasa informatia sa te ajute sa evoluezi!
Informatia este opirtunitatea pentru a avansa! Este timpul sa incepi o colaborare de zile mari cu agentii nostri! Munca ta va capata profesionalism deplin! Datorita ideilor si metodelor practice care sa se plieze perfect pe problema ta, iti vei duce activitatea la un nou nivel! Operatorii nostri din cadrul serviciului de consultanta sunt persoanele care iti vor pune afacerea pe picioare!

Livrare
Eficienta este una dintre abilitatile noastre speciale! Nu batem pasul pe loc, caci suntem constienti ce presupune acest domeniu! Aceasta conducta Bobcat 7163897 iti va fi livrata in cel mai scurt timp, la adresa dorita! Intra pe pagina de contact!

Montaj
Noi ne ocupam de livrarea calitatii. Tot ce trebuie tu sa faci este sa pui acest lucru in valoare. Cum sa faci asta? Simplu! Alege sa montezi piesa in prezenta profesionistilor in ateliere destinate pentru asa ceva! Calitatea piesei va fi pusa in valoare si investitia ta va fi valabila mult timp de acum incolo!

Specificatii tehnice:

• Filet interior diametru 17,7mm
• Hexagon 22
• Diametru conducta - 12mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura