Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Gresor New Holland 84814929

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
24QX1K5P-AT
Out Of stock
Descriere
Calitatea pieselor pe care i le asiguri utilajului tau se reflecta fidel in modul in care acesta functioneaza si in performantele sale. Orice detaliu conteaza. Chiar si atunci cand este vorba de piese de dimensiuni reduse ce iti pot parea mai putin importante, calitatea trebuie sa primeze, daca vrei sa te bucuri de o remediere eficienta si durabila a problemei. Acest gresor New Holland 84814929 face fata cu brio celor mai dificile conditii de exploatare, caci este un produs original Carraro, extrem de fiabil si de rezistent. Fabricat dintr-un otel cu proprietati remarcabile, isi va indeplini misiunea impecabil!

De mai ai nevoie si de alte piese, exploreaza oferta noastra sau, si mai simplu, suna-ne si discuta cu specialistii nostri despre problema tehnica de care te-ai lovit. Vor identifica rapid remediile potrivite, caci avem o sumedenie de piese de schimb de top, ce merita din plin increderea ta. Utilajul tau va functiona din nou ca la carte - mergi pe mana noastra!

Gresor New Holland 84814929 - pentru eficienta maxima!
Fiecare componenta a utilajului tau are rolul sau clar, bine definit, in intregul lant de procese care au loc. Nu te poti lipsi de vreuna, caci echilibrul functionarii utilajului tau ar fi afectat. Gresorul, asa mic cum il vezi, nu-i de neglijat, caci este direct implicat in procesul de gresare a pivotilor. Prin contributia sa, efortul pompelor hidraulice implicate in manevrarea articulatiilor este diminuat. In plus, creste mobilitatea, dar si eficienta. Totodata, asigurand o gresare optima, impiedica uzura prematura a componentelor utilajului tau.

Consultanta la un click distanta! Sau telefonic - cum preferi!
Atunci cand ai dubii privind compatibilitatea unei piese sau cand nu reusesti sa descalcesti itele problemei tehnice aparute, prinde bine o parere avizata. Prin serviciul nostru de consultanta, beneficiezi de tot sprijinul informational necesar pentru a aplica cele mai eficiente solutii pentru intretinerea utilajului tau. Sfatul potrivit la momentul potrivit te va scuti de multe eforturi si cheltuieli. Contacteaza-ne! Consultanta este gratuita!

Garantie
Poti comanda linistit, caci esti pe deplin asigurat. Pentru acest gresor New Holland 84814929 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Certificatul de garantie si factura le regasesti in interiorul coletului. Nu credem ca va fi nevoie sa le folosesti, insa pastreaza-le, just in case!

Livrare
Stim cat de important este sa faci rost rapid de piesa de care ai nevoie, astfel ca acest gresor New Holland 84814929 va ajunge la tine super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si il expediem de indata. Iar de esti pe aproape, poti sa vii sa-l ridici de la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Montaj
Este extrem de important ca montajul sa fie efectuat corect, de preferat de un profesionist, ca sa fii sigur ca nu te trezesti si cu alte surprize neplacute. Daca nu stii la cine sa apelezi, spune-ne si se rezolva! Avem colaboratori de incredere in orice colt al tarii te-ai afla.

Specificatii tehnice
Confectionat din otel
Dimensiune filet: M6
Diametru filet: 5,6 mm
Inaltime totala: 20,5 mm
Deschidere cheie: 9,5 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura