Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot rotire pentru buldoexcavator Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
XMFU2ZTV-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca momentul nu e deloc placut. Orice defectiune vine la pachet cu problemele aferente, carora trebuie sa le vii cumva de hac. Nu te stresa! Mergi pe mana noastra si vei avea parte de o remediere eficienta si durabila a oricarei defectiuni. Punem mare accent pe calitatea pieselor de schimb pe care le comercializam, iar acest pivot rotire buldoexcavator Caterpillar 428C de care se pare ca ai acum nevoie o dovedeste din plin. Fiabilitatea si rezistenta sa te vor surprinde. Infrunta fara sa cracneasca sarcinile dificile si isi face treaba impecabil vreme indelungata. Pretul sau foarte avantajos e un motiv in plus sa iti indrepti atentia spre el!

Exploreaza intreaga noastra oferta! Vei descoperi o sumedenie de piese de schimb de cea mai buna calitate, incat oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, cu siguranta vei gasi remediul potrivit. Daca ai nevoie de indrumare pentru alegerea pieselor adecvate, nu te sfii sa ceri ajutorul specialistilor nostri. Sunt deschisi si flexibili si gasesc solutii chair si celor mai complicate probleme. Suna-ne cand dai de greu!

Pivot rotire buldoexcavator Caterpillar 428C - investeste istet in performanta utilajului tau!
Bratul masinariei tale are nevoie de ajutoare pentru a-si indeplini cu brio misiunea. Pivotul acesta de rotire face legatura intre sasiu si bratul de excavare. El asigura suportul bratului si, acolo unde este prins pe sanie, permite glisarea si rotirea acestuia. Nu singurel, desigur, ci impreuna cu cilindrii de rotire. Are un rol esential pentru functionarea optima a bratului, de care ai mare nevoie in desfasurarea activitatii tale. Asadar, asigura-te ca e totul in regula si, cand constati semne de uzura, nu amana inlocuirea piesei afectate.

E groasa? Nu-ti fa griji, o rezolvam!
Intelegem perfect prin ce treci cand te confrunti cu felurite probleme tehnice. Ne-am propus sa simplificam cat mai mult lucrurile si am creat un serviciu de consultanta care iti va aduce multiple avantaje. Specialistii nostri te consiliaza pas cu pas, pentru a fi sigur ca aplici cele mai eficiente solutii de remediere. Orice nelamurire ai avea, fie legata de compatibilitatea vreunei piese sau de oportunitatea inlocuirii uneia sau alteia, cere-ne sfatul si te ajutam sa descalcesti itele problemei. Daca nu te-am convins inca, afla ca serviciul de consultanta este gratuit! Contacteaza-ne!

Livrare
Nu te lasam sa astepti prea mult! Daca te-ai decis asupra lui, plaseaza comanda online sau telefonic si iti expediem acest pivot rotire pentru buldoexcavator Caterpillar 428C in cel mai scurt timp. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa il ridici si de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Montaj
Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, nu apela la amatori cand vine vorba de montaj. Daca nu-i efectuat corect, piesa in cauza poate fi compromisa si, oricat de calitativa ar fi ea, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

Specificatii tehnice

Greutate 133kg
Inaltime maxima 610mm
⌀ prindere cilindru 55mm
⌀ prindere brat 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura