Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune metalic punte spate New Holland LB75.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB75.B
Cod produs
3KJONUBI-AT
Out Of stock
Descriere
O defectiune la sistemul de franare nu-i treaba de lasat pe maine sau pe altadata. E problema ce pretinde remediere rapida si cat mai eficienta. Si o va face acest disc frictiune spate New Holland LB75.B in cel mai scurt timp si cu cele mai bune rezultate, caci este fiabil si extrem de rezistent. O piesa de cea mai buna calitate, capabila sa redea capacitatile sistemului de franare pentru o functionare impecabila a utilajului tau.

Primesti piesa in doi timpi si trei miscari si, de vrei sa afli mai multe amanunte despre ea ori de mai ai nevoie si de alte componente pentru a-ti repune utilajul in functiune, discuta cu consultantii nostri! Suntem bine dotati cu produse de prima clasa destinate utilajelor, iar echipa noastra este dornica sa-ti vina in ajutor. Solutiile pe care le cauti sunt mai aproape decat crezi. Suna-ne!

Disc frictiune spate New Holland LB75.B - investeste in performanta utilajului tau!
Componentele sistemului de franare au de infruntat multipli factori de uzura, ceea ce in timp duce la deteriorare si impune o inlocuire periodica pentru mentinerea eficientei. Stratul abraziv al discului de frana se subtiaza din pricina frecarii intense si a socurilor si a apar simptome neplacute. Te lasa franele adicatelea. Discul acesta se monteaza pe puntea din spate a utilajului tau si intra in contact cu placutele de frana, determinand incetinirea si franarea utilajului. Nu-ti asuma riscul functionarii cu discul uzat, inlocuieste-l la timp. Si, daca tot esti la capitolul asta, n-ar strica sa schimbi si lichidul de frana, pentru a aduce un plus de eficienta si a prelungi durata de viata a componentelor din sistem.

Cand esti informat, deciziile sunt mai usor de luat!
Atunci cand n-ai solutii pentru problemele tehnice cu care te confrunti sau daca nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, mai bine ne intrebi! Nu te costa nimic, caci iti oferim consultanta gratuita - un serviciu care si-a dovedit din plin utilitatea in randul clientilor nostri. Stim cat de mult conteaza sa ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie pentru a lua decizii in cunostinta de cauza, iar specialistii nostri iti ofera solutii concrete, eficiente si avantajoase, fara ca tu sa-ti mai prinzi urechile in amanunte tehnice. Iar daca-ti doresti, faci rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Ca sa repari mai rar si sa lucrezi cu mai mult spor. Contacteaza-ne!

Livrare
O zi de lucru pierduta implica multe neplaceri, de aceea ne asiguram ca piesele de care ai nevoie ajung la tine super rapid. Plaseaza comanda online sau telefonic si acest disc de frictiune frana metalic punte spate pentru buldoexcavator New Holland LB75.B porneste catre tine. Iar daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea sa vii sa ridici produsul de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Montaj
Daca vrei sa te bucuri pe deplin de performantele piesei inlocuite, iti recomandam sa alegi ca montajul sa fie realizat de personal calificat, in cele mai bune si mai sigure conditii. Doar nu-ti doresti lucrari de mantuiala, pe principiul „merge si asa”. Uite ca nu merge oricum, un montaj impropriu inseamna, in multe cazuri, bani aruncati pe fereastra. Asadar - calitate inainte de toate! Chiar si cand e vorba de montaj.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 204mm
Diametru interior 54mm
Numar dinti 22
Grosime 4.9mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura