Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc frictiune metalic punte spate Fiat Hitachi FB100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB100
Cod produs
ZOY4R2XG-AT
Out Of stock
Descriere
Gratie acestui disc frictiune spate Fiat Hitachi FB100 pe care ti-l recomandam, sistemul de franare al utilajului tau isi va recapata fortele si eficienta. Este o componenta de cea mai buna calitate, o echivalenta excelenta a celei originale si vei fi pe deplin multumit de performantele sael. Duce mult si bine, chiar de nu-i simpla deloc misiunea sa, iar fortele de frecare cu care se confrunta nu sunt nici ele de neglijat. Insa are la baza o tehnologie inovatoare si un metal special dedicat componentelor de acest fel, incat este pregatit pentru orice provocare, nu-l sperie inerentele socuri. In plus, are si un pret foarte avantajos!

Mai ai nevoie si de alte piese? Ori poate de vreun lubrifiant? Le gasesti la noi! Arunca o privire pe site sau, si mai simplu, suna-ne si spune-ne pe scurt cum sta treaba, iar noi vom identifica cele mai bune solutii pentru a te scoate din incurcatura. Stim cat de nesuferite sunt problemele tehnice si ne-am propus sa simplificam un pic (mai mult) lucrurile prin produsele si serviciile pe care ti le oferim. Suna-ne!

Disc frictiune spate Fiat Hitachi FB100 - o piesa de toata isprava!
Folosirea indelungata duce la uzura stratului abraziv al discurilor de frana, ceea ce determina pierderea eficientei sistemului de franare. Verifica din cand in cand starea lor si, daca e cazul, actioneaza. Discul acesta se monteaza pe puntea din spate a utilajului si asigura franarea acestuia alaturi de placutele de frana, cu care intra in contact intr-un proces de frecare care incetineste miscarea. Pentru o functionare optima a franelor, discurile uzate trebuie inlocuite cat mai rapid, caci este si o chestiune de siguranta in manevrarea utilajului. Ar fi bine sa inlocuiesti totodata si uleiul de frana, pentru a prelungi durata de viata a placutelor de franare.

Cand esti informat, deciziile sunt mai usor de luat!
Ne-am gandit la toate! Stim ca uneori defectiunile te coplesesc si nu reusesti sa le dai de cap. Alteori nu esti sigur ca o anumita piesa se potriveste utilajului tau. Ca sa nu-ti prinzi urechile in cautarea raspunsurilor de care ai nevoie, apeleaza cu incredere la noi. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta si sunt la curent cu cele mai noi informatii in domeniu. Ne suni si ne expui pe scurt problema pe care o intampini, iar noi iti oferim solutiile cele mai eficiente pentru rezolvarea acesteia. Si nu te costa nimic, consultanta este gratuita. Profita si tu de avantaje!

Livrare
Stim cat de mult conteaza timpul, de aceea ne vom misca super rapid. Iti livram acest disc de frictiune frana metalic punte spate pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB100 in doi timpi si trei miscari, prin curier rapid. Suna-ne sau cere o oferta online si porneste catre tine.  De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa-l ridici de la sediul nostru, din apropierea Capitalei.

Montaj
Pentru a te bucura de o functionare impecabila, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat incat treaba sa mearga ca unsa. Daca ai nevoie de un mecanic priceput sau chiar de o echipa mobila cand situatia se complica, da-ne de veste si iti trimitem noi pe cineva de incredere.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 204mm
Diametru interior 54mm
Numar dinti 22
Grosime 4.9mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura