Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Disc de frictiune frana metalic Case 47123297

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
D3GQ5EL9-AT
Out Of stock
Descriere
Acest disc frictiune frana metalic Case 47123297 va imbunatati considerabil eficienta sistemului de franare. Daca a venit momentul sa inlocuiesti discul de frana, faci o alegere nemaipomenita cu el. Are un raport calitate-imbatabil si duce mult si bine, chiar si in conditii solicitante de exploatare. Performantele sale sunt surprinzatoare, fiind o alternativa de nota zece a celui original. O componenta de cea mai buna calitate, mai accesibila decat crezi!

Oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, vei gasi la noi cele mai eficiente remedii. Nu te sfii, da-ne de veste cand esti in impas si te vom ajuta sa alegi piesele potrivite pentru o solutionare rapida si eficienta. Punem mare accent pe calitate, produsele noastre iti vor satisface pe deplin asteptarile. Iar serviciile conexe pe care ti le oferim completeaza in mod fericit experienta ta. Suna-ne!

Disc frictiune frana metalic Case 47123297 - eficienta, rezistenta, siguranta!
In lantul transmisiei, fiecare componenta isi are rolul sau bine definit si importanta incontestabila pentru functionarea optima a utilajuluitau. Franele au o misiune extrem de importanta, iar discul acesta este o piesa esentiala, caci asigura o franare sigura si eficienta a utilajului, prin contactul cu placutele de frana. In timp, din pricina frecarii, discul se subtiaza si, evident, performantele sale scad. Ca sa-ti poti manevra utilajul in deplina siguranta, trebuie sa te asiguri ca partile sistemului de franare sunt in perfecta stare. Iti recomandam sa optezi pentru componente de cea mai buna calitate pentru a le inlocui pe cele uzate. Nu e loc de compromisuri cand vine vorba de siguranta ta.

Ne mobilizam sa te scoatem din impas!
Stim ca nu-i intotdeauna simplu sa identifici cele mai bune solutii de remediere a problemelor tehnice pe care le intampini. De aceea credem ca ti-ar prinde bine sfaturile specialistilor nostri. Experienta si cunostintele lor vaste iti vor fi de mare folos atunci cand nu descalcesti itele unei defectiuni ori cand nu stii ce piese i-ar fi necesare utilajului tau pentru a-si reintra in forma. Daca iti doresti, putem stabili impreuna un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau, ca sa poti preveni momentele neplacute. Nu mai sta pe ganduri, contacteaza-ne! Consultanta pe care ti-o oferim este gratuita!

Livrare
Nu te stresa, stim ca iti doresti sa remediezi cat mai rapid problema. Acest disc de frictiune frana metalic Case 47123297 ajunge la tine in cel mai scurt timp prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Ia legatura cu noi online sau telefonic, folosind datele noastre de contact. Ai posibilitatea sa ridici piesa si de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este mai comod.

Montaj
Calitatea montajului se refelcta direct in performantele piesei. Poti sa ai cea mai tare piesa, daca nu este montata corect, rezultatele se vor lasa indelung asteptate. De ce sa risti pe timpul si pe banii tai? Apeleaza la persoane specializate, ca sa te asiguri ca treaba va functiona ca unsa. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te punem in contact cu o echipa de incredere din apropierea ta.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 204mm
Diametru interior 54mm
Numar dinti 22
Grosime 4.9mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura