Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Caterpillar HYDO 309-6942

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar HYDO 309-6942
Cod produs
EOUAV8T1-AT
Out Of stock
Descriere
Sistemele hidraulice au nevoi speciale de lubrifiere si este important sa alegi un ulei adecvat acestora. La fel de importanta este calitatea lubrifiantului folosit. Un ulei de calitate indoielnica poate compromite elementele sistemului. Nu-ti lasa utilajul pe uscat! Avem pentru tine un ulei hidraulic Caterpillar HYDO 309-6942 impecabil, pregatit sa-ti ofere inalta performanta. Protejeaza eficient componentele hidraulice, imbunatatind eficienta acestora. Calitate superioara pentru performante remarcabile vreme indelungata!

Te-ai gandit vreodata ca poate fi atat de simplusa ii oferi utilajului tau o intretinere ca la carte? Suna-ne si venim noi cu solutiile, incat utilajul tau nu va mai suferi nici de sete, nici de foame, nici de vreo durere de oase. Ne spui care-i problema si o rezolvam in doi timpi si trei miscari. Specialistii nostri sunt la datorie si iti ofera toate informatiile necesare si iti propun cele mai bune solutii de remediere. Iti asiguram chiar si efectuarea interventiei tehnice, la nevoie. Chiar daca esti departe, avem noi mesteri colaboratori in orice colt al tarii si ti-i trimitem sa te scoata din impas!

Ulei hidraulic Caterpillar HYDO 309-6942 - un lubrifiant de top! Pune-l la incercare!
Acest ulei hidraulic Caterpillar HYDO 309-6942 este destinat lubrifierii sistemelor hidraulice CAT, precum si flotelor mixte. Coroziunea, depunerile si uzura sunt tinute la distanta de componentele hidraulice, caci formula inovatoare a acestui lubrifiant ii asigura maxima eficienta. Asigura-te ca stai bine la capitolul lubrifiere pentru a prelungi durata de viata a componentelor si a te asigura de functionarea optima a utilajului tau.

Ai nelamuriri? Se rezolva cu un apel telefonic!
Orice problema tehnica ai intampina sau orice dilema te-ar framanta, ne poti suna si vei gasi raspunsuri si solutii, fara sa-ti mai bati capul. Rapid si simplu, ca tu sa-ti poti vedea de treburi. Iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita! Munca de documentare las-o in seama specialistilor nostri, te vor ghida ei prin universul utilajelor, sintetizand ceea ce conteaza pentru tine. Contacteaza-ne, poti solicita chiar si un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau!

Livrare
Cand ramai in pana de ulei, tot ce iti doresti este sa rezolvi problema cat mai rapid. Ne conformam si iti livram acest ulei hidraulic Caterpillar HYDO 309-6942 20 litri cat ai zice peste. Plaseaza comanda online sau telefonic si il primesti in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara. Iar daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea Capitalei.

Specificatii tehnice

Ulei hidraulic de inalta calitate, dezvoltat, testat si aprobat de Caterpillar pentru a indeplini cerintele componentelor CAT
Interval de schimb: 6.000 de ore cu S•O•S(SM)
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura