Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment coroana reductor punte spate New Holland T8.420

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T8.420
Cod produs
F3VCD241-AT
Out Of stock
Descriere
N-are rost sa mai pierzi vremea comparand oferte. Avem pentru tine un rulment reductor punte spate New Holland T8.420 de nota zece plus. Un produs original Carraro extrem de rezistent si de fiabil, face fata provocarilor cu brio. Oricat de intens ar fi solicitat, ramane la datorie vreme indelungata, mai ales daca nu uiti sa il lubrifiezi la timp. Si iti recomandam sa folosesti un ulei de cea mai buna calitate, pentru a-i sustine performantele.

Nu-i nici simplu, nici placut sa gestionezi problemele tehnice inerenete. Suntem pregatiti sa-ti oferim suportul tehnic de care ai nevoie atunci cand defectiunile te coplesesc, alaturi de o gama generoasa de piese de schimb de calitate ireprosabila. Specialistii nostri te ajuta sa le identifici pe cele potrivite la momentul potrivit, ca sa poti rezolva totul in doi timpi si trei miscari. Suna-ne!

Rulment reductor punte spate New Holland T8.420 - o alegere excelenta pentru o functionare ca la carte!
Misiunea acestui rulment nu e deloc usoara, caci el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti si permite invartirea acestora in fata sau spate, chiar si la viteze mari. Se monteaza pe puntea din spate, iar designul sau inovator limiteaza frecarea, prelungind astfel viata componentelor si, implicit, a utilajului. Ca sa mentii totul in parametri optimi, ai grija si de lubrifiere, caci rulmentii au mare nevoie de ea. Sunt piese de care nu te poti lipsi si, prin tot ceea ce fac, reduc si consumul de combustibil.

Cand nu stii cum s-o scoti la capat, contacteaza-ne!
Prin serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l oferim, vei primi solutii personalizate pentru remedierea defectiunilor ori pentru intretinerea pe termen lung a utilajului tau. Uneori, ca sa-ti mearga intr-un anume fel sau pentru a preveni diverse probleme, este necesara efectuarea unor interventii suplimentare. N-ai de unde sa le stii pe toate, insa le stiu prea bine consultantii nostri si sunt gata sa-ti impartaseasca astfel de informatii pretioase, care te vor ajuta sa-ti cresti randamentul si performantele. Contacteaza-ne fara sfiala si beneficiaza de multiplele avantaje pe care ti le oferim! Cum spuneam, treaba asta e gratis!

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci griji, calitatea acestui rulment coroana reductor punte spate pentru tractor New Holland T8.420 este garantata. Timp de 6 luni de la data achizitiei esti acoperit impotriva eventualelor defecte de fabricatie. Cazuri extrem de rare, de altfel, insa ca sa fie totul in perfecta ordine, vei regasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Intelegem perfect nevoia ta de a avea piesa cat mai rapid si a-ti repune utilajul in miscare. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic, iar acest rulment reductor punte spate New Holland T8.420 va porni catre tine. Il primesti cat ai zice peste prin curier rapid! Iar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Daca montajul nu este efectuat corespunzator, performantele oricarei piese pot fi afectate. Protejeaza-ti investitia apeland la profesionisti! Ei cunosc prea bine tainele utilajelor si vor sti exact cum sa procedeze pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor tale si chiar peste. Rulmentul acesta se monteaza pe puntea din spate si, pentru rezultate maxime, te sfatuim sa ii inlocuiesti si perechea. Si ar fi bine sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind simeringul de butuc. Iti putem oferi contacte sigure pentru montaj, daca nu stii incotro sa te indrepti. Avem colaboratori de incredere pe tot cuprinsul tarii!

Specificatii tehnice
95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura