Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cardan Komatsu 312606070

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 312606070
Cod produs
EWN14PU9-RA
Out Of stock
Descriere
Cardanul, bata-l vina! Punctul central, de maxim interes! Insa, nu putem vorbi despre cardan, fara sa discutam despre transmisie. Transmisia puterii de la motorul vehiculului tau, spre pompa hidraulica. Acest cardan Komatsu 312606070 te asteapta acum la o oferta de pret dintre cele mai faine! Iata un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, de calitate, fabricat la cele mai inalte standarde! Si, nu uita! Acest produs face in asa fel incat, pompa hidraulica sa fie alimentata cu putere, putere ce vine dinspre motorul utilajului tau.

Revolutioneaza modul in care lucrezi in constructii cu ajutorul cardanului nostru! Cu un design inovator si performanta superioara, aceasta componenta esentiala iti aduce avantaje competitive si rezultate remarcabile in lucrarile tale de teren. Contacteaza-ne astazi si fii un pas inaintea concurentei cu acest super cardan. Garantam ca investitia ta va fi una inteligenta si profitabila, aducandu-ti rezultate excelente si satisfactie deplina in lucrarile tale de constructii.

Acest cardan Komatsu 312606070 este o piesa de schimb grozava!
Cardanul, aceasta componenta de care auzi tot mai des, are un rol foarte important in angrenajul utilajului tau. Cardanul vehiculului transmite puterea la motor. Componenta noastra sigura si performanta te asteapta acum la o oferta de pret dintre cele mai faine! Iata un produs pe care il gasesti in depozitul nostru, de calitate, fabricat la cele mai inalte standarde!

Consultanta gratuita - stii ce piesa sa alegi!
Este extraordinar sa poti verifica mereu corectitudinea achizitiilor, chiar inainte de a trece la fapte! De aceea suntem noi aici! Iti stam la dispozitie, oferindu-ti consiliere, suport, indrumare, informatii tehnice si multe, multe altele. Totul 100% gratuit!

Garantie
Documentatia pe care noi o oferim este completa! Un cardan Komatsu 312606070 este un articol care vine insotit de toate certificarile de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Un cardan Komatsu 312606070 este si alegerea ta? Excelent! Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Montaj

Vrei ca piesa de schimb proaspat achizitionata sa isi faca treaba multi ani, nu-i asa? Poti sa o ajuti! Poti sa te ajuti si sa iti ajuti utilajul sa ruleze perfect! Trebuie doar sa te asiguri ca montajul a fost executat corect!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura