Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Lamborghini R6.175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.175
Cod produs
UWALPXF1-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic Lamborghini R6.175 este extrem de rezistent si fiabil. Piesa este originala si este semnata de catre renumitul brand Carraro! Are in compozitie un material de calitate superioara, iar atentia la detalii il face sa fie recomandarea preferata a expertilor in mecanica. Daca alegi acest model din oferta noastra, iti garantam un adevarat succes. Ori ne scrii, ori ne suni, oricum alegi, informatiile utile vor ajunge rapid la tine. Si piesa va ajunge repede, in doar 24 de ore!

Calitatile piesei se vor vedea imediat dupa montaj. Ca sa te bucuri de ea cat mai mult timp si sa ajuti componentele transmisiei sa functioneze optim, trebuie sa montezi rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac trebuie executata fara excentricitate fata de axa. Cand inlocuiesti rulmentii, corect ar fi sa inlocuiesti si simeringul. Simeringul este cel care face etansarea la locul de intrare al pinionului de atac in puntea din fata. Un simering nou este intocmai solutia!

Rulment grup conic Lamborghini R6.175 - pretul perfect al componentei perfecte!
Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Lamborghini R6.175 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest rulment grup conic Lamborghini R6.175 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura