Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Lamborghini R6.100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini R6.100
Cod produs
Q6MED8PX-IA
Out Of stock
Descriere
Alege acest rulment grup conic Lamborghini R6.100 din oferta noastra - este o piesa 100% originala! Rulmentul din imaginile alaturate este piesa ideala pentru utilajul tau. Iti oferim o piesa de cea mai inalta calitate. De asemenea, deosebit de accesibila la pret. Fabricarea sa in Japonia din materiale rezistente faciliteaza o exploatare optima pe o perioada indelungata de timp. Pentru a comanda, suna-ne, trimite-ne un e-mail sau completeaza formularul propus. Esti foarte aproape de o piesa Carraro ce nu te va dezamagi!

Monteaza rulmentii in pereche! Asiguri in felul acesta o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa pinionului de atac. Se recomanda, de asemenea, schimbarea simeringului. Cu cel nou vei etansa puntea din fata, la locul de intrare al pinionului de atac. pentru a folosi cat mai mult timp noua achizitie, asculta de aceste sfaturi. Poti afla toate detaliile de care ai nevoie daca ne suni! Consultanta tehnica este complet gratuita.

Rulment grup conic Lamborghini R6.100 - cere oferta si plaseaza comanda!
Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest rulment grup conic pentru tractor Lamborghini R6.100 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment grup conic Lamborghini R6.100 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura