Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
B4U7DL3J-IA
Out Of stock
Descriere
Daca te pregatesti de o perioada incarcata de lucrari cu buldoexcavatorul, este important sa te asiguri ca sistemul de racire functioneaza perfect. Altfel, motorul echipamentului nu va face fata solicitarilor in mod optim. Daca in urma verificarilor ai constatat ca radiatorul de apa da semne de uzura, iti recomandam sa il inlocuiesti la timp cu o piesa noua. Un radiator Komatsu WB93R-2 din oferta noastra reprezinta o investitie foarte buna. Poate inlocui piesa originala pentru ca respecta toate caracteristicile tehnice.

Solicita o oferta! Descoperi detaliile care te intereseaza si comanzi piesa! Poate ajunge imediat in posesia ta daca iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici. Te ajutam sa te asiguri de compatibilitatea radiatorului cu utilajul tau daca ne trimiti datele din talon. Sa stii ca nu va trebui sa platesti absolut nimic daca ceri ajutorul tehnicienilor nostri. Iti vor raspunde tuturor intrebarilor si te vor consilia astfel incat avaria sa se rezolve cat mai repede!

Radiator Komatsu WB93R-2 - un transfer perfect de energie termica!
Cele mai comune probleme ale radiatorului care pot aparea pot fi usor de verificat. Radiatorul poate prezenta o fisura prin care se scurge lichid sau imbinarile conductelor pot fi slabite. Fiind o piesa construita din metal, radiatorul este foarte expus la oxidare, in special, in interior. Acest lucru se poate verifica doar dupa racirea completa a motorului. Abia atunci se poate deschide capacul de la radiator si se poate observa natura lichidului de racire. Daca acesta a prins o nuanta maronie, inseamna ca rugina a erodat o parte a radiatorului, iar acesta ar trebui schimbat.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest radiator pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest radiator Komatsu WB93R-2 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

700x570x180mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura