Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru combina Deutz Fahr M12.02

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr M12.02
Cod produs
7GPT8DMF-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Deutz Fahr M12.02 este recomandata de specialisti pentru calitatile extraordinare pe care le detine! Este incredibil de bine realizata, incat poate lua locul originalei fara nicio diferentiere. Probabil ca singurul lucru care face diferenta este pretul! Pompa de combustibil din oferta noastra este mult mai accesibila in privinta costului. Eficienta sa va duce la cresterea randamentului combinei. O vei putea utiliza vreme indelungata pentru ca s-au folosit cele mai bune materiale in componenta sa.

A fost testata sa reziste si sa fie compatibila. Iar acest lucru iti da incredere ca este alegerea perfecta. Mai ales ca are si certificat de garantie valabil un an de zile de la achizitie. Garnitura de etansare dintre corpul pompei mecanice si blocul motor o vei primi gratuit. Ti se va livra impreuna cu pompa de motorina in aproximativ 24 de ore! Sa ne suni daca mai doresti sa afli ceva. Asistentii tehnici te vor ajuta cu absolut tot ce doresti! Contacteaza-ne chiar acum!

Pompa de alimentare Deutz Fahr M12.02 - are calitatile tehnice perfecte!

O pompa de alimentare cu combustibil este indispensabila utilajului tau. Ea extrage combustibilul din rezervor si il transporta catre motor. Se poate defecta cu timpul, este si ea un consumabil pana la urma. Important este sa stii ca exista metode prin care ii poti prelungi functionalitatea. Totul porneste de la combustibilul folosit, el trebuie sa fie de calitate superioara, iar filtrele este de preferat sa le mai schimbi, cu timpul se imbiba cu impuritati.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Pompa de alimentare pentru combina Deutz Fahr M12.02 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Pompa de alimentare Deutz Fahr M12.02 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Prinderea se face in 3 suruburi
Admisia de M14x1.5
Evacuarea de M14x1.5
Distanta dintre gauri pe verticala este de 52 mm
Distanta dintre gauri pe orizontala este de 34 mm
Lungimea levierului care actioneaza pompa este de 26 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura