Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Case JX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX
Cod produs
BH1VW492-AS
Out Of stock
Descriere
Intregul circuit al unui utilaj este un mecanism bine gandit! Banuim ca ceea ce cauti acum este chiar aceasta cruce planetara tractor Case JX noua! Te servim cu tot dragul si iti mentionam ca este un produs marca Carraro, gama renumita de piese pentru utilaje! Calitatea si originalitatea acesteia iti garanteaza o munca neintrerupa de acum inainte! Este o piesa compatibila cu modelele JX60, JX70, JX75T, JX80, JX90 si JX95 si se asambleaza pe planetara axa fata!
O persoana care nu a facut nici o greseala, nu a incercat niciodata nimic nou! Este absolut normal ca uneori sa faci alegeri nepotrivite si chiar sa te confrunti cu probleme fara ca tu sa le fi provocat! Daca ziua nu a fost de partea ta si te confrunti cu o problema tehnica, suna-ne! Echipa de consultanta va veni cu solutia de remediu imediat!

Cu aceasta cruce planetara tractor Case JX te bucuri de exploatare pe termen lung!
Si asta datorita calitatii ce contribuie la indeplinirea rolului! Atunci cand investesti intr-un produs, te astepti ca investitia sa merite si iti doresti ca acesta sa functioneze in parametri ideali. Lucru valabil in ceea ce priveste aceasta cruce planetara. Ea transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Discuta cu noi! Ai multe de aflat!
Agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta abia asteapta sa ia legatura cu tine! Pe langa faptul ca ei sunt sursa de informare de care ai nevoie in materie de tehnica, se dedica intru totul cazului tau! Ei iti vor furniza informatiile de care ai nevoie, te vor asista continuu, te vor ajuta sa alegi un loc potrivit pentru montaj si iti vor intocmi un plan personalizat!

Ca si restul produselor noastre, aceasta cruce planetara pentru tractor Case JX dispunde de o anumita garantie in cazul defectiunilor din fabrica! O garantie valabila un an de zile!

Trebuie doar sa te hotarasti ce iti doresti si sa plasezi comanda! Daca iti doresti aceasta cruce planetara tractor Case JX este extrem de simplu! Intra pe site, acceseaza datele de contact, iar noi ne ocupam de intregul proces!

Un start corect si utilajul tau va functiona perfect! Fa ca investitia ta sa merite si instaleaza piesa intr-un atelier de specialitate! Viata utilajului tau si a piesei depinde de acest moment! Chiar daca noi iti livram piesa cu o calitate superioara, odata amplasata gresit ea nu se va putea ridica la nivelul asteptarilor!

Specificatii tehnice:
• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura