Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520
Cod produs
Y4VHOP3R-SC-MI
Out Of stock
Descriere
Un utilaj perfect functional ca al tau are nevoie de un set discuri frana JCB 520 de cea mai buna calitate. Trebuie sa fie perfect prelucrat, sa nu prezinte lovituri sau fisuri si vicii de fabricatie. La rigoare, un astfel de echipament nu gasesti pe toate drumurile. Nu dai cu coasa o data si culci un snop de seturi discuri frana. Asa ca nu le cauta la intamplare, caci nu ai sa-l gasesti. Apeleaza, asadar, la profesionisti, apeleaza la produsele din depozitul nostru. Nu ai cum sa dai gres. Suna-ne!
Mai ales ca produsul se potriveste perfect si cu modelele JCB 520S si JCB 520-55.
Fiecare problema tehnica legata de utilajul tau si pe care ne-o expui nu poate decat sa ne provoace. Nu conteaza daca este o mica avarie, sau un stop abrupt al masinii. Colegii nostri consultanti au solutii pentru toate, separat, in functie de natura problemei. Ei cu asta se ocupa. Au o foame teribila de astfel de lucruri, pentru ca le pun la incercare cunostintele si ambitiile. Sunt genul “Ia uite, frate, e mai tare asta ca mine? “No way!” Tu doar suna, spune-le ce te doare si parcul tau rece se va incalzi ca plaja vara in Vama.
Acest set discuri frana JCB 520 vine la timp!
Sistemul de franare trebuie sa stea intotdeauna in atentia ta. Prin actionarea pedalei de frana, vehiculul trebuie sa reduca constant si fara convulsii viteza. Asadar, echipamentul set de discuri pe care ti-l propunem indeplineste toate criteriile de selectie pentru o franare sigura si fara incidente.
Consultanta pentru performanta!
Activitatea din sectorul nostru nu este tocmai una de functionar. Nu vii dimineata, bei cafeaua, pe la pranz iei o pauza si seara te intrebi cum a trecut ziua fara sa faci nimic. Aici e invers si, mai ales, nu razbati singur. Suntem pregatiti sa intervenim, de fiecare data cand ne suni. Iti oferim serviciul nostru gratuit de consultanta, la orice ora. O sa-ti fie mai usor.
Cumpara cu incredere acest set. Daca a ajuns la noi, inseamna ca a trecut prin cele mai severe criterii de selectie si este 100% bun de lucru. Acest set discuri frana pentru incarcator telescopic JCB 520 se livreaza, totusi, impreuna cu un certificat de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Acoperim toate riscurile.
Nu trebuie sa intrerupi multa vreme activitatea atunci cand intervine o defectiune, pentru ca lucram cu companii de curierat rapid de top. Vei primi setul in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii cu verificare prealabila si plata la primire. Poti sa ridici produsul personal, direct de la sediul nostru aflat langa Bucuresti. In acest caz, ai produsul instant. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.
Contacteaza-ne daca ai nevoie de asistenta unui mecanic adevarat la inlocuirea setului sau a unui disc/contradisc, sau pentru orice alta defectiune. Lucram cu specialisti si ateliere din toata tara si atunci cand e necesar, luam legatura cu ei si va punem in contact. Nu te lasam singur, ai parte de suportul nostru pana la final.
Specificatii tehnice
Dimensiuni contradisc frana:
• Grosime: 3.85mm
• Diametru interior: 138mm
• Diametru exterior: 223mm
Dimensiuni disc frana:
• 223mm diametru exterior
• 15 dinti la interior
• 40mm grosime (la exterior, unde este materialul abraziv)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura