Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Fiat Hitachi FB200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB200
Cod produs
MK0L7PR1-IA
Out Of stock
Descriere
Cine va fi posesorul unui rulment de calitate? Bine, in regula, buldoexcavatorul tau are nevoie. Asadar el e cel care se va bucura de multiplele calitati tehnice ce le are piesa noastra din oferta! Acest rulment grup conic Fiat Hitachi FB200 nu este orice piesa, ci una originala. Carraro a realizat o noua componenta de mare succes in randul clientilor. Specialistii il considera cel mai bun din gama rulmentilor de acest tip! Plaseaza o comanda chiar astazi si ajunge la tine maine!

Contacteaza-ne! Inclusiv sfaturi despre mentenanta si montaj vei primi. Iti oferim si aici cateva. Este de preferat sa inlocuiesti rulmentii in pereche. Asiguri pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate fata de axa. Nu sari peste simering. El trebuie inlocuit tot acum pentru o etansare corecta a puntii din spate la locul de intrare al pinionului de atac. Ne poti contacta in cazul in care doresti mai multe detalii despre piesa de schimb dorita. Te vom indruma si ne vom convinge ca este potrivita utilajului tau.

Rulment grup conic Fiat Hitachi FB200 - e limpede ca ai nevoie de el!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Acest rulment grup conic punte spate pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB200 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest rulment grup conic Fiat Hitachi FB200 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura