Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dinte central cupa 1600050

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
1600050
Cod produs
620TSXOC-AL
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand ai in gand sa cumperi o piesa de schimb, nu uita un lucru! Pe primul loc este intotdeauna calitatea! Astfel, acest dinte central cupa 1600050 vine la pachet cu multiple calitati exceptionale! Pe langa o rezistenta sporita, te poti bucura simplu si rapid si de o fiabilitate de exceptie! Comanda-l chiar acum!

Utilajul tau are nevoie de un gardian: un produs capabil sa il pazeasca de ulterioare defectiuni! Nu trebuie sa astepti pana se defecteaza pentru a alege o piesa de schimb de calitate superioara! Astfel, atunci cand faci revizia periodica a masinii, tine cont de un lucru! Noi il avem pe stoc si il putem trimite catre tine simplu si rapid, printr-o simpla comanda! Ba mai mult, este un produs original, lucru ce determina o rezistenta in timp garantata!

Dinte central cupa 1600050 - totul mai aproape de tine!
Cand ceva nu merge, intreg procesul este pus pe pauza. Dar te-ai intrebat vreodata de ce se intampla asta? Noi da! Atunci cand cunosti ceva foarte bine, este imposibil sa nu-i pretuiesti valoarea. Si, atunci cand vorbim despre utilajul tau, nu conteaza daca o piesa de schimb este mica sau mare - importanta sa este nepretuita.

Poti comanda produsul dorit cu un simplu click!
Nu stii ce sa alegi? Nici nu trebuie! Da-ne de veste si alegem noi pentru tine! Consultanta este gratuita, iar noi iti asiguram profesionisti de incredere, cu experienta, care sa aleaga cele mai bune produse pentru tine! Fii sigur de compatibilitate, caracteristici, pret, detalii despre montaj si multe altele doar cu un simplu telefon. Si, daca vrei sa stam sa povestim, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sa ne cunoastem!

Garantie
Suntem in spatele tau la orice pas! Tocmai de aceea iti trimitem alaturi de acest dinte central cupa 1600050 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
In 24 de ore multe se pot intampla! De exemplu, acest dinte central cupa 1600050 sa ajunga chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne pui vreo intrebare, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Avem cateodata impresia ca ne pricepem la toate - pana in momentul in care ceva merge prost. Cand vine vorba de montaj, nu uita un lucru: este un pas important care asigura performanta de durata! Nu il neglija. Ne poti suna oricand!

Specificatii tehnice

2 gauri cu diametru de 16,5mm, la distanta de 53mm
distanta intre falci = 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura