Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru generator JCB G220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
G220
Cod produs
MJSL8KRA-AL
Out Of stock
Descriere
Iubim performanta! Tocmai de aceea ne asiguram ca iti livram doar produse de calitate superioara, cum este si aceasta pompa de injectie generator JCB G220 care este compatibila si cu modelele JCB G220S si JCB G220QS. Nu trebuie sa astepti! Poti plasa simplu si rapid o comanda sau poti sa il ridici chiar tu de pe raftul depozitului nostru din apropierea Bucuresitului!

Ti s-a stricat utilajul si ai vrea sa improvizezi ceva. Suna cunoscut, nu? Tocmai de aceea este necesara repararea utilajului tau atat de frecvent. Cand alegi piese originale, acest scenariu va disparea! Calitatea desavarsita, rezistenta pe termen lung, dar si fiabilitatea crescuta nu doar ca te vor scapa de grijile suplimentare, dar iti vor oferi si plus valoarea prin performanta adaugata!

Pompa de injectie generator JCB G220 - fiecare detaliu iti aduce performanta!
Cum definim performanta? Prin lucruri corecte, realizate intocmai si la timp, fara batai de cap! Iar acest lucru nu este posibil decat atunci cand fiecare element functioneaza in parametrii optimi. Astfel, trebuie sa stii ca fara o pompta de injectie de calitate, utilajul tau nu poate functiona in contii optime. Fii sigur ca o alegi pe cea mai buna, cu un simplu click!

Ai incredere in calitate!
Ne place sa ne mandrim, dar nu oricum! Pe ACN Piese Utilaje apreciem succesul prin momente de bucurie si de liniste. Iar acest lucru nu poate fi masurat decat prin profesionalism. Tocmai de aceea ne asiguram ca iti aducem aproape cele mai bune piese de schimb, dar si cele mai bune sfaturi in materie. Consultanta este mereu gratuita!

Garantie

Bineinteles ca vrem sa iti oferim toate motivele sa stai linistit! Tocmai de aceea trimitem aceasta pompa de injectie pentru generator JCB G220 impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare

Nu trebuie sa vii tu la noi, venim noi la tine! Mai exact in maximum 24 de ore aceasta pompa de injectie generator JCB G220 va fi la usa ta. Si, daca vrei sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj

Un montaj de calitate poate fi asigurat doar de profesionisti! Este un pas important atunci cand vine vorba de sanatatea utilajului tau, dar si de performanta pe termen lung. Ne poti contacta oricand!

Specificatii tehnice
5 -> filet ax
Ø68 -> diametru flansa
Ø52 -> diametru gaura
Lungime pompa 179mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura