Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru miniincarcator JCB Dieselmax Ecomax

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Dieselmax Ecomax
Cod produs
OPWBM6AJ-AL
Out Of stock
Descriere
Ce ne dorim? Ne dorim succesul! Iar cu aceasta pompa injectie miniincarcator JCB Dieselmax Ecomax care este compatibila cu utilajul tau, suntem singuri ca il vei avea! Astfel, te poti bucura de o fiabilitate de exceptie, dar si de un randament incredibil al masinariei tale! Atunci cand sanatatea utilajului tau este pusa la adapost, totul merge conform planului, te asiguram!

Atunci cand solicitarile sunt constante, utilajul tau se poate defecta. Insa, atunci cand ii asiguri piese de schimb de calitate, rezistenta lui creste considerabil, iar performanta in acelasi timp! Te ajutam sa alegi un produs de calitate superioara! Il poti comanda chiar acum, iar noi il aducem la tine acasa pentru un pret avantajos! Mai mult, ne poti intreba orice - consultanta este mereu gratuita!

Pompa injectie miniincarcator JCB Dieselmax Ecomax - tu definesti performanta utilajului tau!
Exista o modalitate foarte simpla de a te asigura ca utilajul tau este pregatit pentru orice conditii, chiar si unele solicitante. Alegerea unor piese de schimb originale. Mai mult, atunci cand intelegi si rolul lor intr-un ansamblu complex de elemente, totul devine mai placut! Totul devine mult mai simplu atunci cand ai in preajma ta piesele de schimb potrivite!

Calitatea isi spune cuvantul!
Si, pentru ca ne dorim sa ai toate informatiile de care ai nevoie fara stres suplimentar, am pregatit pentru tine un serviciu de baza! Pe ACN Piese Utilaje ne poti suna oricand, iar colegii nostri iti vor fi alaturi cu cele mai bune sfaturi si sugestii, in functie de problema ta! Mai mult, profesionisti cu experienta, tot ei te vor ajuta si cu informatii legate de montaj. Iar asta nu e tot! Consultanta este gratuita!

Garantie

In ziua de astazi, increderea se castiga! Asa ca iti livram impreuna cu aceasta pompa de injectie pentru miniincarcator JCB Dieselmax Ecomax si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie. Vei vedea ca nu vei avea nevoie de el!

Livrare

Cat ne ia sa ajungem pana la tine? Mai putin decat ai crede! In maximum 24 de ore ai aceasta pompa injectie miniincarcator JCB Dieselmax Ecomax chiar la tine acasa! Daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj

Nu este suficient sa alegi produsele de calitate! Trebuie sa le asiguri si o montare corespunzatoare. Si, daca acest pas iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu sfaturi si informatii!

Specificatii tehnice

5 -> filet ax
Ø68 -> diametru flansa
Ø52 -> diametru gaura
Lungime pompa 179mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura