Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de injectie pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
51P60BHI-AL
Out Of stock
Descriere
Iubim sa iti sarim in ajutor! Iar cu aceasta pompa de injectie buldoexcavator JCB 3CX stim ca sanatatea utilajului tau este la adapost! Mai mult, te poti bucura de o rezistenta pe termen lung, dar si de o fiabilitate exceptionala! Totul la un pret avantajos pentru tine! Nu ezita sa plasezi comanda, simplu si rapid, la noi pe site!

Cat inseamna profesionalismul pentru noi? Totul! Iar acest lucru se poate verifica atat in calitatea produselor de schimb din gama noastra de produse, cat si in capacitatea tehnicienilor nostri de a iti raspunde la orice intrebare! Bucura-te de un raport calitate-pret intotdeauna avantajos si alege rapid produsul preferat de la noi de pe site!

Pompa de injectie buldoexcavator JCB 3CX - o piesa de schimb uimitoare!
Cand trebuie sa ne facem griji? Atunci cand performanta utilajului scade. Insa, atunci cand cunoastem rolul elementelor componente ale utilajului nostru, totul devine simplu. Astfel, este bine de stiut ca alegerea pieselor de schimb de calitate influenteaza semnificativ un intreg mecanism! Ai grija sa le alegi pe cele mai bune, astfel incat sa te bucuri de o rezistenta de lunga durata!

Performanta la cote maxime!
Pe ACN Piese Utilaje avem o arma secreta: informatia. La noi in depozit sunt doar produse pentru care ne-am asigurat ca sunt intrunite conditiile de calitate optime. Mai mult, impartasim orice sfaturi si cu tine. Nu ezita sa ne contactezi sau sa ne faci o vizita, este important ca fiecare intrebare sa isi gaseasca simplu si rapid raspunsul potrivit!

Garantie

Nu te-am convins inca? Te anuntam ca aceasta pompa de injectie pentru buldoexcavator JCB 3CX ajunge la tine acasa impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie! Te scapam de orice grija!

Livrare

Daca ai vreo intrebare, iti lasam datele noastre de contact. Insa, vrem sa te asiguram ca aceasta pompa de injectie buldoexcavator JCB 3CX va ajunge la tine in maximum 24 de ore! Simplu si rapid, cu o simpla comanda!

Montaj

Intotdeauna recomandam montarea corecta a produselor achizitonate! Nu trebuie sa apelezi la improvizatii, profesionistii nostri te astepata sa le dai un telefon pentru a iti veni in intampinare cu sfaturile potrivite!

Specificatii tehnice

5 -> filet ax
Ø68 -> diametru flansa
Ø52 -> diametru gaura
Lungime pompa 179mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura