Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru excavator Hyundai HX140L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hyundai HX140L
Cod produs
E60VCFDT-AS
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in locuinta celor mai originale piese de schimb! Aici te vei bucura de o varietate de produse ce apartin brandurilor de renume! Un reprezentant al colectiei hidraulice este aceasta curea excavator Hyundai HX140L care s-a remarcat din prima clipa prin fiabilitatea si rezistenta sa! Cu asta am zis tot: calitatea este garantata! Acum este disponibila pe rafturile depozitului nostru!
Daca ai timp sa te plangi, atunci nu ai timp sa gasesti solutia! Hai s-o gasim impreuna pe cea mai buna! Echipa de consultanta este pregatita sa iti preia cazul si sa faca din el o opera de arta! Fa din activitatea ta o placere, o oportunitate prin care sa prezinti eficienta in fiecare zi! Alaturi de noi vei avea toate sansele! Un singur telefon te desparte de realul succes!

Cu aceasta curea excavator Hyundai HX140L ai garantia rezistentei in zilele pline!
Orice piesa de schimb difera, fiindu-i atribuit un rol specific si bine stabilit! Rol pe care trebuie sa si-l indeplineasca in cel mai eficient si sigur mod! Inca un motiv pentru care iti sugeram aceasta curea! Puterea va fi transferata de la motor la pompa hidraulica exact asa cum trebuie! Lasa calitatea sa-si faca simtita prezenta!

Fii deschis noutatilor!
Pune deoparte stereotipurile sau orice informatie superficiala si extrage-ti toate datele necesare dintr-o sursa sigura! Aceasta sursa este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta! Agentii care administreaza acest serviciu te vor lamuri cu privire la noile tendinte tehnice si te vor ajuta sa faci o selectie compatibila! Nu doar ca vei da lovitura cu piesa ideala pentru utilajul tau, dar vei primi si cateva din sugestiile tehnice care vor contribui la eficienta in munca!

Garantie? Ai toata garantia de care ai nevoie! Aceasta curea pentru excavator Hyundai HX140L dispune de o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! Vei regasi certificatul produsului alaturi de factura!

Cum am putea abuza de timpul tau? Suntem aici pentru a simplifica lucrurile, asa ca iti livram aceasta curea excavator Hyundai HX140L in 24 de ore! Daca ai ales sa ne contactezi si sa plasezi comanda, iti garantam promptitudine!

Cand vine vorba de momentul montajului, trebuie sa alegi responsabil si practic! O piesa montata superficial va afecta sanatatea utilajului, timpul tau si investitia facuta! Alege sa asamblezi piesa intr-un atelier de specialitate sub supravegherea unor profesionisti! Spune hotarat NU improvizatiilor si alege ca un profesionist!

Specificatii tehnice:
• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura