Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea pentru tractor Case 5140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 5140
Cod produs
ZE5WBTK8-AS
Out Of stock
Descriere
Stim ca una dintre temerile in acest domeniu este teama de nou. Dar nu este cazul atata timp cat ai alaturi specialisti care sa te indrume! Si desigur, piese de ultima generatie care sa faca din utilajul tau cea mai puternica forta! Sigur masinaria ta are nevoie de aceasta curea tractor Case 5140 pentru a energiza sistemul hidraulic! Garantam pentru calitatea sa, dovada fiind solicitarile nenumarate!
Alegerile tale exprima prioritatile pe care le ai. Fa din performanta prioritatea ta numarul unu si fa alegerile potrivite pentru aceasta! Stim noi de unde sa incepi! De la serviciul de consultanta care este pregatit in orice moment sa-ti fie indrumare! A fost creat special pentru cei care vor sa atinga alt nivel de performanta in domeniu! Ia in considerare colaborarea cu noi!

Rezistenta asigurata cu aceasta curea tractor Case 5140 de la noi!
Nu face economie la calitate caci aceasta este cea care sustine performanta indelungata a unei piese! Atunci cand achizitionezi un produs trebuie sa iei in considerare acest aspect! Prezenta curea isi exercita rolul asa cum trebuie, transferand puterea de la motor la pompa hidraulica! Este o piesa care isi va mentine performanta si in conditii tensionate!

Cu o buna informatie ai parte de inovatie!
Serviciul de consultanta a fost una dintre cele mai sigure decizii pe care le-am adoptat in cadrul acestui depozit! Acesta este un adevarat cumul de informatii extrem de utile tuturor muncitorilor! Esti mai mult decat bine venit pentru a beneficia de: consultanta in ceea ce priveste alegerea piesei, un plan personalizat de intreprindere, indicatii pentru un montaj profesional!

Orice produs dispune de garantie! Pentru a evita orice neintelegere, aceasta curea pentru tractor Case 5140 dispune de o garantie de 6 luni in cazul defectiunilor din fabrica! O poti achizitiona fara grija!

Suntem in continua alerta caci vrem sa multumim pe toata lumea! Motiv pentru care iti vom livra aceasta curea tractor Case 5140 in timpul record de 24 de ore, oriunde in tara! Tu trebuie doar sa ne contactezi, noi ne ocupam de restul!

Montajul unor astfel de piese ii revine numai si numai unui profesionist, nicidecum unui amator! Calitatea trebuie intretinuta cu calitate! Te sfatuim sa apelezi la servicii profesionale sustinute de experti care pot asambla piesa fara sa ii afecteze conditia! Tine cont de investitia facuta si mentine rezistenta piesei de lunga durata!

Specificatii tehnice:

• 8 randuri de intarituri ( excrescente )
• Lungime de 1505 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura