Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering varf antebrat pentru miniexcavator Caterpillar 305

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 305
Cod produs
ZOMNRH38-AL
Out Of stock
Descriere
Cu un pas inainte! Doar asa putem fi siguri ca avem langa noi tot ce ne trebuie! Si, atunci cand alegem calitatea, nu mai exista un motiv de indoiala! Piesele de schimb precum acest simering varf antebrat Caterpillar 305 ofera, pe langa o fiabilitate excelenta, mai mult decat atat: o rezistenta dovedita pe termen lung! Mai mult, acest produs vine cu o surpriza! El este compatibil si cu produsele Caterpillar 305.5, Caterpillar 305.5E, Caterpillar 305.5E2, Caterpillar 305C, Caterpillar 305.5D, Caterpillar 305.5E, Caterpillar 305DCR, Caterpillar 305E, si Caterpillar 305E2.

Asteptam apelurile tale sa iti putem oferi mai multe detalii despre produsele noastre! Intotdeauna cu solutii rapide si de durata, fii sigur ca la noi poti gasi raspunsul intrebarilor tale! Bucura-te de timpul tau si investeste-l in tot ceea ce iti face placere! Suntem aici pentru tine, alaturi de tehnicieni profesionisti care sunt gata sa faca utilajul tau nu doar perfect functional, dar si pregatit sa iti ofere performanta pe care o meriti!

Simering varf antrebat Caterpillar 305 - calitatea conteaza atunci cand iti doresti performanta!

Functionam ca o echipa! Iar fara partea acestui simering varf antebrat Caterpillar 305 utilajul tau nu ar putea sa isi duca la indeplinire treaba! Sanatatea masinariei tale depinde de o buna functionare a fiecarei piese componente! Absolut indispensabila, fii sigur ca alegi un produs de calitate!

Increderea este pe primul loc!

Daca te-ai saturat sa tot compari oferte, iti uram bine ai venit pe ACN Piese Utilaje! Nu oferim la schimb doar un raport calitate-pret exceptional, ci oferim si consultanta gratuita, pentru orice tip de intrebare ai avea! Experienta si priceperea sunt dovedite in timp, astfel incat grijile tale sa dispara rapid!

Stim cate riscuri esti nevoit sa iti asumi in activitatea ta zilnica, asa ca nu vrem sa ai de-a face cu altul in plus! Acesta este motivul pentru care ni-l asumam noi in locul tau! Acest simering varf antebrat pentru miniexcavator Caterpillar 305 nu vine singur! Este insotit de un certificat de garantie, valabil 6 luni!

Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contact. In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua piesa de schimb mult dorita! Mai mult, noi te asteptam si la sediul nostru de langa Bucuresti, astfel incat sa iti alegi chiar tu acest simering varf antebrat Caterpillar 305 chiar de pe raftul nostru!

Ai ajuns la montaj? Sfatul nostru este sa apelezi doar la profesionisti! Doar asa vei stii ca alegerea pe care ai facut-o este dublata de un montaj corect si rapid! Iar daca nu stii pe nimeni, iti putem recomanda noi! Experienta si informatiile utile primeaza, iar performanta nu se va lasa asteptata!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura