Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet pentru buldoexcavator Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
U9PK2IAR-AL
Out Of stock
Descriere
Pretuim rezistenta in timp! Nu ne place sa pierdem timpul aiurea! Astfel, investim intotdeauna in piese de schimb de inalta calitate, ce asigura o fiabilitate de exceptie si o compatibilitate totala! Asa se intampla si cu acest cap de bara complet Caterpillar 428C ce este realizat din materiale premium! Il poti alege chiar tu, de la noi din depozit sau il poti comanda cu un simplu click de la noi de pe site!

Nu te intrista daca intervine o defectiune! Pe ACN Piese Utilaje iti oferim un pachet complet, astfel incat sa uiti de fiecare grija! Mai mult, incercam sa prevenim urmatoare defectiuni prin piese de schimb de calitate, piese premium, care ofera o compatibilitate garantata! Doar asa putem fi siguri ca totul decurge conform planului, iar utilajul tau este pregatit pentru fiecare solicitare pe care o are de indeplinit!

Cap de bara complet Caterpillar 428C - atunci cand calitatea vorbeste de la sine!
Gandeste-te la utilajul tau ca la un puzzle! Fiecare element are un loc precis, si, mai cu seama, un scop precis. Doar astfel se poate pune in functiune un mecanism complex, gata sa te ajute zilnic! Cand vine vorba de un cap de bara, el este responsabil cu virarea rotilor, ajutand la transpunerea miscarii volanului catre puntea utilajului. Sistemul este format din 3 componente - bieleta de directie, piulita de reglaj, si capatul de bara. Articulatiile sferice sunt fabricate dintr-un material foarte durabil, deci au o rezistenta crescuta la uzura si socuri!

Cand iti doresti sa cumperi elemente cheie ale sistemului de transmisie pentru utilajul tau si nu stii de unde sa incepi, nu uita ca noi suntem alaturi de tine! Departamentul nostru tehnic este pregatit sa iti ofere solutiile de care ai nevoie, dar si informatii suplimentare incepand de la compatibilitatea produsului, pana la montarea acestuia! Si, pentru ca pe ACN Piese Utilaje nevoile tale primeaza, consultanta tehnica este intotdeauna gratuita! Trebuie doar sa ne contactezi si sa iti lasi problemele in mainile noastre… experimentate!

Garantie
Ai gasit piesa de schimb ideala pentru utilajul tau, insa inca persista un motiv de ingrijorare? Este timpul sa renunti la el! Te anuntam ca acest cap de bara complet pentru buldoexcavator Caterpillar 428C vine insotit de un certificat de garantie, valabil timp de 12 luni pentru toate defectiunile din fabrica!

Livrare
Vrei sa ne suni sau sa ne faci o vizita? Iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, te asiguram ca livram la tine aceasta cap de bara complet Caterpillar 428C in mai putin de 24 de ore! Simplu si rapid, cu o simpla comanda!

Montaj
Credem ca o echipa specializata care sa constate intocmai defectiunile utilajului tau este intotdeauna binevenita! Tocmai de aceea, te invitam sa ne suni! Departamentul nostru tehnic iti va pune la dispozitie unul dintre mecanicii nostri, oriunde te-ai afla! Consultanta este gratuita!

Specificatii tehnice

Lungime capat de bara - 445 mm
Diametru filet nuca - 22 mm
Diametru filet imbinare articulatie sferica - capat de bara - 24 mm
Diametru filet cilindru directie - 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura