Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de bara complet Caterpillar 347-0487

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 347-0487
Cod produs
U1YJSOBR-AL
Out Of stock
Descriere
Daca tu vrei sa ai incredere in utilajul tau, asigura-te ca si el poate avea incredere in tine! Cum faci asta? Nimic mai simplu! Alege intotdeauna produse de calitate, cum este si acest cap de bara Caterpillar 347-0487 incredibil de performant! Astfel, poti fii convins ca ai o fiabilitate de exceptie, dar si o rezistenta pe termen lung! Nu vei fi dezamagit!

Stim ca te intorci acolo unde te simti cel mai apreciat! Tocmai de aceea, pe ACN Piese Utilaje, punem calitatea intotdeauna pe primul loc! Nu iti oferim doar produse premium, ci, pe langa asta, iti oferim si tot suportul de care ai nevoie! Ce inseamna asta? Inseamna ca ne poti suna, iar profesionistii din echipa noastra iti vor raspunde la fiecare intrebare. Iar asta in mod gratuit!

Cap de bara Caterpillar 347-0487 - din grija pentru utilajul tau!
Un cap de bara este responsabil cu virarea rotilor, ajutand la transpunerea miscarii volanului catre puntea utilajului. Sistemul este format din 3 componente - bieleta de directie, piulita de reglaj, si capatul de bara. Articulatiile sferice sunt fabricate dintr-un material foarte durabil, deci au o rezistenta crescuta la uzura si socuri! Astfel, este bine de stiut ca alegerea pieselor de schimb de calitate influenteaza semnificativ intreg mecanismul utilajului tau!

Pune accent pe calitate!
La noi, informatiile utile sunt chiar la indemana ta! Cu un produs de calitate prelungesti durata de viata a utilajului tau! Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne suni! Consultanta este gratuita! Mai mult, produsele originale au o calitate sporita, ce ajuta la performanta zilnica atunci cand vorbim despre munca ta! Fiecare element are un rol precis, este bine sa le alegi cu grija, doar pe cele mai bune!

Garantie
De ce sa comanzi acest cap de bara complet Caterpillar 347-0487 te intrebi? Iti spunem noi! Pentru ca ofera utilajului tau performanta crescuta si un plus de incredere! Vine cu un certificat de garantie, valabil 12 luni, pentru a scapa de orice grija!

Livrare
Te asteptam oricand la sediul nostru din apropierea Bucurestiului, insa, daca nu poti ajunge, venim noi la tine! Iti trimitem acest cap de bara complet Caterpillar 347-0487 chiar la tine acasa in maximum 24 de ore! Si, daca vrei sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Un montaj de calitate poate fi asigurat doar de profesionisti! Este un pas important atunci cand vine vorba de sanatatea utilajului tau, dar si de performanta pe termen lung. Afla toate sfaturile de care ai nevoie de la profesionistii nostri, cu doar un apel!

Specificatii tehnice

Lungime capat de bara - 445 mm
Diametru filet nuca - 22 mm
Diametru filet imbinare articulatie sferica -capat de bara - 24 mm
Diametru filet cilindru directie - 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura