Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor tripla stop pentru buldoexcavator Terex 970

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 970
Cod produs
3SU09WY1-AS
Out Of stock
Descriere
De fiecare data cand ni se ofera ocazia, mai adaugam un produs la colectia noastra de piese de schimb! In acest fel, ne imbogatim oportunitatile si punem la indemana fiecarui client tot felul de variante! Alegem bineinteles doar produse din branduri originale! O alegere inspirata s-a dovedit a fi si acest dispersor tripla stop Terex 970 ce este pe stoc acum la un pret foare avantajos!

Oportunitatile sunt ca autobuzele la noi: intotdeauna mai vine unul. Asta pentru ca dispunem de toate informatiile de actualitate si de o colectie consistenta de produse de top! Nu exista situatie careia sa nu-i fi facut fata si din care sa nu fi invatat! Asa ca prezinta-ne cu nadejde cazul tau! Il vom analiza impreuna si iti vom oferi un plan personalizat de intretinere pe care sa-l aplici cu responsabilitate!

Surprinde-ti utilajul cu acest dispersor tripla stop Terex 970 rezistent!
Presiunea care se exercita asupra unei piese de schimb cere neaparat ca aceasta sa fie prelucrata din materiale rezistente! Nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa-ti faci griji in ceea ce priveste acest dispersor, caci acesta completeaza caroseria utilajului si ofera vizibilitate crescuta.

Are functia de:

• Semnalizare
• Lumina de pozitie/ franare
• Element reflectorizant.

Nu ratam nici o informatie!
Atunci cand iti stabilesti un tel, ai nevoie de un plan bine organizat pe care sa-l urmezi daca vrei sa atingi rezultate satisfacatoare! Un asemenea plan iti poate fi furnizat apeland la serviciul gratuit de consultanta! Prin intermediul sau, vei fi asistat de operatori cu o vasta experienta in domeniu, alaturi de care vei alege piesa potrivita! Poti cere orice informatie pentru restul etapelor!

Vrei sa ai o anumita siguranta? Atunci achizitionezi din locul potrivit! Caci acest dispersor tripla stop pentru buldoexcavator Terex 970 dispune de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru eventualele defectiuni din fabrica!

Stim cat de important este pentru tine sa iti reiei activitatea! Si cat mai curand posibil! Acesta este si motivul pentru care iti livram acest dispersor tripla stop Terex 970 in numai 24 de ore de la momentul plasarii comenzii! Ne poti suna sau poti completa cererea de pe site si noi ne ocupam de restul!

Lasa stereotipurile deoparte! Nu paria pe niste improvizatii de care ai auzit, caci risti sa pierzi pariul! Si pariul si investitia! Te sfatuim  ferm sa optezi pentru un montaj profesional intr-un atelier de specialitate! Cu siguranta nu ai vrea sa-ti reprosezi in situatia in care ceva nu va functiona corect!

Specificatii

• 185x65x55
• Lampa are mufa cu trei papuci „Tata” mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura