Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor tripla stop pentru tractor Ford 335

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 335
Cod produs
ZMEKRGDC-AS
Out Of stock
Descriere
Acest dispersor tripla stop tractor Ford 335 este o optiune moderna si sigura de remediu pentru utilajul tau care se incadreaza in randul pieselor originale! Isi merita locul fara doar si poate pe rafturile depozitului nostru caci comenzile vorbesc de la sine! Ne-am obisnuit clientii cu cele mai bune si calitative produse, deci mergi pe mana noastra!
Daca iti doresti ceva ce n-ai avut niciodata, trebuie sa fii dispus sa faci ceva ce nu ai mai facut niciodata. Vrei performanta pe care nu ai cunoscut-o pana acum? Atunci fii pregatit sa afli toate noutatile in raport cu tehnologia avansata! Iti suntem alaturi pas cu pas de indata ce te hotarasti sa colaborezi cu super echipa noastra de consultanta!
Te invitam la o conversatie extrem de utila!
Protejeaza-ti utilajul cu acest dispersor tripla stop tractor Ford 335 de top!
Ca in orice domeniu, tindem sa alegem fie angajati foarte bine pregatiti, fie produse de o calitate superioara care sa indeplineasca rolul intr-o maniera profi! Acest dispersor are un rol extrem de important pentru utilajul tau: completeaza caroseria utilajului si ofera vizibilitate crescuta. Are functia de:

• Semnalizare
• Lumina de pozitie/ franare
• Element reflectorizant.

Te punem la curent cu cele mai fresh date!
Pentru ca nu lasam niciodata treaba pe jumatate terminata, vrem sa iti oferim un pachet complet de servicii! Serviciul de consultanta gratuita este oportunitatea de care sa te prinzi cand vrei sa asimilezi mai multe decat stii deja! Tinerii nostri agenti vor raspunde solicitarilor si intrebarilor tale si iti vor acorda cele mai utile sfaturi care sa vina in avantajul tau!

Garantia? Normal ca vine la apchet cu fiecare produs! Acest dispersor tripla stop pentru tractor Ford 335 soseste impreuna cu un certificat de garantie cu valabilitate timp de 6 luni!

Implicati, seriosi si eficienti! Cam astia suntem noi! Lucru care iti asigura faptul ca acest dispersor tripla stop tractor Ford 335 va sosi la usa ta in timpul record de 24 de ore oriunde in tara! Plaseaza comanda intrand pe site si de restul ne ocupam noi!

Cand vine vorba de luat decizii in acest domeniu, trebuie sa te asiguri ca le iei pe cele mai sigure! Una dintre ele ar fi sa montezi piesa intr-un atelier de specialitate pentru a-ti valorifica investitia si pentru a te bucura de o durata lunga de munca continua! Noi iti livram calitatea, tu ai grija cum o intretii!

Specificatii

• 185x65x55
• Lampa are mufa cu trei papuci „Tata” mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura