Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor tripla stop pentru buldoexcavator Case 590SR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 590SR
Cod produs
8QEIOR9J-AS
Out Of stock
Descriere
Ti-ai imaginat vreodata posibilitatea unei activitati neintrerupte? Daca ti se pare cam greu de indeplinit, afla ca este simplu in realitate! Desigur, pentru a fi atat de usor trebuie sa faci alegerile potrivite. Primul pas este acela de a opta mereu pentru piese de schimb performante, originale care sa ofere garantia exploatarii indelungate! Acest dispersor tripla stop Case 590SR este una dintre ele!
Acest domeniu este ca un naufragiu. De aceea este important sa ai barca ta de salvare! Culmea, noi suntem acea barca! Avem toate resursele si informatiile de care sa te ajuti! Si o interaga echipa de agenti care sa te sustina si se te indrume corespunzator! Alege sa lucrezi cu profesionisti si vei remarca importanta unor servicii speciale in activitatea ta!

Testeaza calitatea cu acest dispersor tripla stop Case 590SR de ultima generatie!
Asigura-te ca optezi pentru produsul portrivit care sa-si exercite rolul la capacitate maxima intr-o maniera profi! Acest dispersor este un produs modern si performant care asigura vizibilitate pentru utilajul tau in timpul tuturor manevrelor efectuate! Are diverse functii precum: cea de semnalizare, de element reflectorizant si de lumina de pozitie!

Actualizeaza-ti constant informatiile!
Pentru a verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau recomandam sa te consulti cu unul din reprezentantii echipei noastre! Asigura-te ca ai informatiile privind placuta de identificare a puntii sau macar a utilajului pe care acesta e montat si stim ce sa-ti recomandam! De asemenea primesti raspuns la orice intrebare si beneficiezi de tratament profesional pentru dezvoltarea propriei afaceri! Vei fi indrumat catre ateliere de specialitate si vei primi un plan personalizat de intretinere!

Investitia ta e pe maini sigure! Acest dispersor tripla stop pentru buldoexcavator Case 590SR detine un certificat de garantie cu valabilitate timp de 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Ne luam toate masurile de siguranta!

Timpul trebuie gestionat ingenios! Mai ales in acest domeniu! Stim ca vrei sa primesti acest dispersor tripla stop Case 590SR in cel mai scurt timp, asa ca iti garantam eficienta! Intra pe pagina de contact si plaseaza comanda in cel mai scurt timp!

Montajul este o etapa elementara in tot acest proces! De aceea, de fiecare data trebuie sa apelezi la ajutor de specialitate in cadrul atelierelor performante! Nu risca sa pierzi investitia facuta si valorifica calitatea piesei asa cum trebuie! Daca ai nevoie de indrumare, iti putem recomanda chiar noi un loc din zona ta!

Specificatii

• 185x65x55
• Lampa are mufa cu trei papuci „Tata” mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura