Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor tripla stop SK051738A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
AYK7241Z-AS
Out Of stock
Descriere
Trebuie sa ai o viziune mareata si o deschidere permanenta catre nou daca vrei sa evoluezi constant in acest domeniu! Primul pas este acela de a alege piesele de schimb de  calitate superioara cum este acest dispersor tripla stop SK051738A din depozit! Reper tehnic original, acesta este o optiune geniala daca vrei ca sistemul electric sa nu mai aiba de suferit! Alege intotdeauna calitatea si nu vei avea de pierdut!
Infrangerea nu este amara decat daca o gusti. Nu te lasa descurajat de o simpla problema! Acestea sunt inevitabile in domeniul in care activezi! Important este cum reactionezi in fata lor! Si cum le vei preveni pe viitor! Din fericire, tocmai ai gasit oamenii care au raspunsurile la aceste intrebari! Agentii care administreaza serviciul gratuit de consultanta te vor asista si iti vor oferi sprijinul de care ai nevoie!

Intretine performanta cu acest dispersor tripla stop SK051738A rezistent!
Stim ca primul lucru vizat atunci cand esti pe punctul de a achizitiona un nou produs este modul in care acesta isi efectueaza rolul. Acest dispersor are un rol extrem de important pentru utilajul tau: acesta completeaza caroseria utilajului si ofera vizibilitate crescuta. Are urmatoarele functii: semnalizare, lumina de pozitie/ franare, element reflectorizant.

Lucreaza eficient prin metode de actualitate!
Orice moment de nesiguranta va fi un vis urat pe care nu-l vei mai trai! Am infiintat serviciul gratuit de consultanta prin intermediul caruia vei fi asistat si ghidat in mod profesional! Cele mai noi idei si cele mai eficiente metode ti se vor prezenta si se vor uni intr-un plan ingenios de intretinere! Tine strans legatura cu agentii nostri si vei observa performanta cum demareaza!

Siguranta in ceea ce priveste investitia ta? Iti oferim pentru acest dispersor tripla stop Terex SK051738A un certificat de garantie cu valabilitate pentru 6 luni! In cazul in care exista vreo defectiune din fabrica, iti schimbam produsul imediat!

Ai intrat pe site? Ai gasit datele de contact? Nu mai bate pasul pe loc si solicita produsul dorit! Acest dispersor tripla stop Terex SK051738A va ajunge la tine in timpul record de 24 de ore oriunde in tara! Pentru ca suntem oamenii eficientei!

Ai grija ce alegi in acest moment caci exista riscul sa anulezi tot ceea ce ai investit! Nu te lasa influentat si pacalit de tactica improvizatiei sau de servicii mediocre si mergi la un atelier de montaj! Piesa va fi montata corect iar sanatatea utilajului tau va ramane intacta! Protejeaza calitatea cu care ti-am livrat piesa!

Specificatii

• 185x65x55
• Lampa are mufa cu trei papuci „Tata” mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura