Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor tripla stop Fiat Hitachi 85803854

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G2CMYRZ5-AS
Out Of stock
Descriere
Iti doresti o prestatie exemplara din partea utilajului tau? Atunci alege si tu la randul tau ca atare! Acest dispersor tripla stop Fiat Hitachi 85803854 este un inceput promitator pentru functionarea impecabila a masinariei tale! Suntem adeptii produselor de ultima generatie ce sunt testate intensiv inainte sa faca parte din colectia depozitului nostru! Fii unul dintre fericitii beneficiari!
Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de azi! Asa ca fa-o sa conteze! Ia deciziile potrivite care sa iti ridice afacerea mai sus decat era ieri! Te vom ajuta noi! Super echipa de consultanta care are la indemana cele mai valabile informatii din industrie! Le vom cumula intr-un plan personalizat care sa se plieze perfect pe cazul tau! Nu te costa nimic! Doar suna-ne!

Cu acest dispersor tripla stop Fiat Hitachi 85803854 imbini calitatea cu originalitatea!
Este cunoscut faptul ca fiecare piesa este menita sa indeplineasca un anumit rol! Insa diferenta o face maniera in care aceasta este capabila sa indeplineasca acest rol! Acest dispersor este un produs modern si performant care asigura vizibilitate pentru utilajul tau in timpul tuturor manevrelor efectuate! Are un rol extrem de important pentru utilajul tau: completeaza caroseria masinariei si ofera vizibilitate crescuta.
Are functia de:
• Semnalizare
• Lumina de pozitie/ franare
• Element reflectorizant.

Contacteaza-ne si fii la curent cu noutatile!
Operatorii nostri te vor sustine neconditionat si iti vor furniza cele mai relevante informatii tehnice de actualitate! Informatii cu ajutorul carora sa intocmim un plan bine organizat de intretinere a activitatii si utilajului! Beneficiezi cu aceasta ocazie si de indrumare catre ateliere profesionale de montaj chiar din zona ta! Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta!

Facem totul ca la carte! Totul se desfasoara in conditii de maxima siguranta in cazul fiecarui produs! Acest dispersor tripla stop Fiat Hitachi 85803854 primeste un certificat de garantie cu valabilitate timp de 6 luni!

Nu tragem de timp! Daca tot iti livram calitate superioara, atunci hai sa o imbinam cu eficienta! Ai comandat acest dispersor tripla stop Fiat Hitachi 85803854 modern? Produsul va ajunge la tine in doar 24 de ore oriunde in tara! Intra pe pagina de contact si ia legatura cu noi!

Montajul este o etapa definitorie asupra sanatatii piesei si utilajului! Nu poti pretinde ca produsul sa-si mentina rezistenta atata timp cat nu ii oferi un tratament corect! De aceea, alege inspirat si indreapta-te catre un atelier de specialitate unde piesa sa fie asamblata de specialisti! In acest fel, te vei bucura de o prestatie de senzatie!

Specificatii

• 185x65x55
• Lampa are mufa cu trei papuci „Tata” mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura