Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu dispersor tripla stop cilindru compactor JCB 430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Jcb 430
Cod produs
KW7YMZ9S-AS
Out Of stock
Descriere
Nu-i asa ca iti doresti ca prestatia sa se desfasoare la nivelul investitiei? Acest lucru va fi posibil daca alegi sa colaborezi cu noi! Iti recomandam acest dispersor tripla stop Jcb vmt 430 din gama produselor electrice! Ivestitia va fi meritat din plin si vei fi uimit de cum va face fata presiunii zilelor intense de munca! Te vei convinge de rezistenta sa cand vei remarca ca munca ta se desfasoara fara intreruperi!
Sensul activitatii tale este sa ii dai sens! Da-i sens sustinand-o cu informatii si produse de ultima generatie! Avem cei mai bine pregatiti agenti care se vor asigura ca iti sugereaza cele mai bune produse si sfaturi compatibile cu afacerea ta! Acesta este motivul pentru care am infiintat serviciul gratuit de consultanta! Pentru a da impuls evolutiei in domeniu!

Cu acest dispersor tripla stop Jcb vmt 430 te convingi de calitate!
Aceasta creatie tehnica a luat forma pentru a aduce o schimbare in intregul mecanism al unui utilaj, performand la cote inalte. Este o piesa din gama celor electrice care asigura vizibilitatea crescuta a utilajului in trafic si in conditii de santier. Va dovedi abilitatea de a suporta o exploatare indelungata si remarcabila!

Fa o schimbare prin informare!
Suntem siguri ca detii cunostinte in domeniu, caci altfel cum puteai deveni un muncitor asa iscusit? Totusi, timpurile se schimba, serviciile si piesele de adapteaza contemporanului fiind intr-o continua actualizare! Da-ne voie sa-ti impartasim tot ce e nou in materie de tehnica! Apelaza la agentii nostri de consultanta pentru a te familiariza cu cele mai recente informatii, cele mai bune sfaturi pentru mentenanta si pentru montaj!

Orice piesa de schimb reprezinta o garantie din orice punct de vedere, mai ales al calitatii! Acest ansamblu dispersor tripla stop pentru cilindru compactor Jcb vmt 430 detine un certificat de garantie valabil timp de 6 luni!

Timpul este pretios! De aceea ne concentram sa iti livram piesa dorita in cel mai scurt timp! Acest dispersor tripla stop Jcb vmt 430 va ajunge la tine in doar 24 de ore! Completeaza cereera de pe site sau suna-ne si ne ocupam instant de expediere!

Prelungeste-ti durata de munca si viata utilajului si opteaza pentru montarea piesei in ateliere de specialitate! Un profesionist va pune piesa in locul perfect in cel mai sigur mod! Viitorul functionarii piesei si a muncii neintrerupte depinde de acest moment! Nu lucra superficial si nu opta pentru improvizatii in asemenea situatii!

Specificatii

• Dispersor: 200x90x13mm;
• Suport posterior (partea de plastic, mata): 175x78x50mm;
• Fara becuri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura