Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB97R-5
Cod produs
F5QWOS0P-AS
Out Of stock
Descriere
Ramai atasat de informatiile de actualitate si ia deciziile in functie de acestea! Alegerea de a achizitiona piese de schimb calitative si corect identificate inseamna responsabilitate! Si totodata este cea mai buna decizie pe care o poti lua pentru utilajul tau si pentru a-ti proteja investitia! Opteaza pentru aceasta talpa stabilizatoare Komatsu WB97R-5 si cunoaste de unul singur adevarata calitate!

Disciplina e puntea care face legatura dintre scopuri si atingerea lor. Nu ne indoim ca detii aceasta abilitate! Iar ca sa o completam cum se cuvine, ce ai spune de o serie de informatii proaspat ’’scoase din cuptor’’? Informatii direct proportionale cu tehnologia avansata de pe piata care isi vor pune amprenta considerabil in activitatea ta! Tine cont de ele si aplica-le zi de zi!

Aceasta talpa stabilizatoare Komatsu WB97R-5 isi va demonstra capacitatea din primele clipe!
Fiecare piesa este prelucrata cu scopul de a performa si de a fi utila pentru o anumita intrebuintare! Acestei talpi stabilizatoare ii revine rolul de a asigura fixarea utilajului pe durata perioadei de lucru! Un rol pe care si-l indeplineste cu minutiozitate datorita materialelor prime din care este prelucrata!

Informatii de actualitate cu un singur apel!
Nu exista informatie nou aparuta sau metode actuale de mentenanta pe care noi sa nu le dobandim! Ia legatura cu operatorii si primeste cateva din tainele tehnice care sa te ajute sa razbesti! Alaturi de ei vei identifica piesele compatibile si vei beneficia de un plan personalizat de intretinere! Vei cunoaste eficienta in  cel mai scurt timp!

Ai investit? Este normal sa-ti iei masuri de precautie! Poti comanda aceasta talpa stabilizatoare pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5 fara griji! Detine un certificat de garantie cu valabilitate pana la 6 luni pentru defectiunile din fabrica!

Nu am putea abuza de timpul tau! Timpul inseamna bani, asa ca iti vom livra aceasta talpa stabilizatoare Komatsu WB97R-5 in timpul record de 24 de ore oriunde in tara! Solicita-ne la datele de contact de pe pagina si plaseaza comanda in timp util!

Alege smart si cunoaste rezultatele pe termen lung! Daca pana in acest punct ai facut cele mai bune alegeri, continua tot asa! O piesa de calitate superioara merita amplasata intr-un centru de specialitate sub manopera unor specialisti! In acest fel, iti vei valorifica investitia si vei mentine piesa sanatoasa pentru o perioada indelungata!

Specificatii

• este o talpa stabilizatoare, o echivalenta
• Lxlxh=400x290x50mm
• fixare cu 2 urechi, cu 2 gauri cu diametru de 45mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura