Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Convertizor pentru cutie viteze Carraro 149047

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 149047
Cod produs
1BUVP4NG-AS
Out Of stock
Descriere
Aceasta pasiune pentru domeniul tehnic am simtit ca trebuie sa o impartasim mai departe! Si cum sa fi realizat acest lucru daca nu printr-o colectie de piese de schimb moderne si servicii care de actualitate? Acest convertizor cutie viteze Carraro 149047 este o creatie tehnica inedita din gama pieselor motor Carraro! Un must al angrenajului utilajului tau!

Se spune ca trebuie sa pui pret pe calitate, nu pe cantitate! Este adevarat, insa noi dispunem de ambele! Orice model ai avea nevoie, sigur il vei gasi printre variantele de piese de schimb din depozit! Vino in universul nostru tehnic si fa cunostinta cu cele mai moderne echipamente, cele mai fresh servicii si cei mai cool oameni! Oameni pregatiti in domeniu care te vor asista si pregati asa cum ti-ai imaginat!

Cu acest convertizor cutie viteze Carraro 149047 vei da un refresh sistemului motor!
Acorda o atentie deosebita calitatii piesei caci aceasta va hotari modul in care isi va indelini rolul! In privinta acestui convertizor nu trebuie sa iti faci griji! Acesta va asigura forta pe care motorul o va transfera sistemului de transmisie al utilajului. Intotdeauna vei pueta avea incredere in piesele livrate de noi!

Fa-ti stocul de informatii!
Nu astepta ca defectiunile deja prezente sa ia amploare si mai mare! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si primeste cele mai relevante idei tehnice! Agentii nostri iti vor intocmi in plan personalizat pe care sa-l transformi in rutina ta zilnica! Poti fi indrumat catre ateliere de specialitate pentru montaj!

Ultimul lucru de care ai nevoie este ca un produsin care ai investit sa-ti creeze probleme! Pentru a evita orice neintelegere, oferim pentru acest convertizor pentru cutie viteze Carraro 149047 garantie timp de 6 luni. Acest lucru este prevazut in certificatul produsului si este valabil pentru defectiunile din fabrica.

Livrarea se efectueaza in cel mai scurt timp gratie firmelor de curierat cu care colaboram! Primesti acest convertizor cutie viteze Carraro 149047 in timpul record de 24 de ore de indata ce ne contactezi la datele afisate pe pagina! Eficienta garantata!

Nu te baza pe ideea ca odata ce piesa e de calitate, ea poate functiona in orice conditii. Un montaj superficial poate afecta serios sistemul tehnic al utilajului si poate anula instant capacitatea piesei de operare! Opteaza pentru o manopera profesionala din prima si bucura-te de o activitate indelungata!

Specificatii

• 6 gauri de fixare filetate, cu diametru = 8,2mm, asezate pe un cerc cu diametru de 153mm
• Diametru intrare arbore = 47mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura