Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Convertizor pentru cutie viteze Carraro 148191

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 148191
Cod produs
U0WX6CSF-AS
Out Of stock
Descriere
Domeniul pe care ti l-ai ales este unul imbibat cu informatii pe care trebuie sa le filtrezi responsabil daca vrei sa cunosti succesul! Utilajul tau are nevoie de toata atentia si implicarea ta daca iti doresti ca el sa performeze la cote maxime! Surprinde-l cu o doza extra de calitate si alege acest convertizor cutie viteze Carraro 148191 marca Carraro! O piesa care isi merita locul pe rafturile noastre!

Depozitul nostru nu este doar o sursa de echipamente moderne! Este si cea mai sigura sursa de informatii de actualitate! Iti doresti sa iti sustii afacerea in conformitate cu cele mai recente tendinte in domeniu? Atunci vino si abordeaza serviciul gratuit de consultanta! Un serviciu intretinut de cei mai priceputi agenti! Un serviciu infiintat special pentru cei ce vor sa cunoasca succesul!

Cu acest convertizor cutie viteze Carraro 148191 vei da un refresh sistemului motor!
Acorda o atentie deosebita calitatii piesei caci aceasta va hotari modul in care isi va indelini rolul! In privinta acestui convertizor nu trebuie sa iti faci griji! Acesta va asigura forta pe care motorul o va transfera sistemului de transmisie al utilajului. Intotdeauna vei pueta avea incredere in piesele livrate de noi!

Fa-ti stocul de informatii!
Nu astepta ca defectiunile deja prezente sa ia amploare si mai mare! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si primeste cele mai relevante idei tehnice! Agentii nostri iti vor intocmi in plan personalizat pe care sa-l transformi in rutina ta zilnica! Poti fi indrumat catre ateliere de specialitate pentru montaj!

Ultimul lucru de care ai nevoie este ca un produsin care ai investit sa-ti creeze probleme! Pentru a evita orice neintelegere, oferim pentru acest convertizor pentru cutie viteze Carraro 148191 garantie timp de 6 luni. Acest lucru este prevazut in certificatul produsului si este valabil pentru defectiunile din fabrica.

Livrarea se efectueaza in cel mai scurt timp gratie firmelor de curierat cu care colaboram! Primesti acest convertizor cutie viteze Carraro 148191 in timpul record de 24 de ore de indata ce ne contactezi la datele afisate pe pagina! Eficienta garantata!

Nu te baza pe ideea ca odata ce piesa e de calitate, ea poate functiona in orice conditii. Un montaj superficial poate afecta serios sistemul tehnic al utilajului si poate anula instant capacitatea piesei de operare! Opteaza pentru o manopera profesionala din prima si bucura-te de o activitate indelungata!

Specificatii

• 6 gauri de fixare filetate, cu diametru = 8,2mm, asezate pe un cerc cu diametru de 153mm
• Diametru intrare arbore = 47mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura