Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Vas de expansiune pentru buldoexcavator Volvo BL60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL60
Cod produs
GH1FDS9B-AS
Out Of stock
Descriere
Bun venit pe pagina acestui vas expansiune buldoexcavator Volvo BL60 care te va uimi prin calitatea sa si prin durata indelungata de functionare! O piesa de schimb din categoria pieselor motor care isi va indeplini functia in cea mai eficienta maniera! Pentru ca asta facem noi… Livram piese care sa promita si care sa te ajute sa-ti duci afacerea pe culmile profitului! Marginalizam superficialitatea in toate departamentele si aspectele activitatii noastre!

Curajul si perseverenta sunt stancile pe care ne cataram spre culmile succesului. Cel mai posibil te vei mai rani in aceasta ascensiune… Ba chiar o stanca va fi prea mare si iti va sta in cale! Important este sa nu renunti si de fiecare data sa te uiti in jos, sa vezi cat de departe ai ajuns! Iar echipa noastra de asistenta tehnica va fi acolo sa iti intinda mana! Utilajul tau sufera defectiuni pe teren? Un fleac! Rezolvam cat ai zice ’’piesa’’!

Impactul acestui vas expansiune buldoexcavator Volvo BL60 se va propaga in rezultatul final!
Fiecare piesa este gandita si prelucrata pentru a se potrivi unui loc anume si pentru a indeplini o anumita functie! Oricat de mica ar fi ea! Mai mult ca sigur, utilajul tau ar primi acea gura de respiro de indata ce vei adauga acest vas expansiune ansamblului motor! Scopul vasului de expansiune este de a proteja si stoca excesul de lichid de racire. Este un rezervor care stocheaza preaplinul de lichid de racire cauzat de expansiune, atunci cand lichidul a atins o temperatura ridicata!

Informatia - cheia ce deschide viziunea si oportunitatile!
Timpurile moderne aduc cu ele schimbari majore pe orice plan, mai ales pe cel profesional! Nici noi nu ne lasam mai prejos, motiv pentru care iti aducem toate beneficiile! Toate datele pentru a-ti integra activitatea in normele de actualitate sunt aici! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat tocmai in acest scop! Agentii nostri profesionisti te vor asista si te vor ajuta sa faci selectia potrivita a piesei, idenificand-o! Poti primi un plan personalizat de mentenanta si vei fi indrumat catre cele mai specializate ateliere de montaj!

Pentru fiecare produs in parte punem la dispozitie un certificat de garantie valabil 6 luni pentru defectiunile din fabrica! Lasa urmele de indoiala si comanda acest vas de expansiune pentru buldoexcavator Volvo BL60 cat de repede pentru a nu pierde timp!

Timpul este cea mai scumpa moneda de schimb in activitatea oricarui individ! Suntem constienti de acest lucru, motiv pentru care dam impuls actiunii! Calitativul vas expansiune buldoexcavator Volvo BL60 va sosi la adresa ta in numai 24 de ore! Alege sa ne apelezi sau sa aplici direct pe site si noi vom prelua solicitarea ta! Totul se va desfasura in conditii sigure si eficiente!

Vrei sa mentii calitatea piesei intacta? Noi ti-o putem garanta si livra, tu trebuie sa o valorifici! Calitatea oricarei piese poate fi usor anulata atunci cand este amplasata superficial! Ai auzit ca vecinul stie un truc care n-o sa te coste bani si prea mult timp? Nu te lasa pacalit de tertipurile improvizatiilor si opteaza pentru un centru specializat in montaj! Nu ne-am dori sa-ti fi pierdut investitiile si timpul in van!

Specificatii

• gauri de prindere cu diametru de 30mm, la distanta de 480mm
• stuturi furtun cu diametre de 6,5mm/ 11mm/ 21,5mm
• racord filetat cu diametru de 44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura