Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Deutz 0.009.4635.4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz 0.009.4635.4
Cod produs
WFZGCP4Q-MI
Out Of stock
Descriere
Zi de zi prietenul tau, utilajul te ajuta in munca grea pe soare arzator sau pe ploaie torentiala. Acum i-a cedat pompa de apa? Ar merita si el o pompa apa Deutz 0.009.4635.4 de foarte buna calitate din depozitul nostru! Piesa are toate referintele tehnice ale originalului, la un pret fara concurenta! Calitatea pieselor pe care le montezi determina rezistenta pe termen lung a utilajului, iti recomandam cu incredere aceasta pompa rezistenta si eficienta. Si o avem pe stoc, poti veni acum sa o iei! Sau cel mai tarziu, maine ti-o aduce curierul la comanda, poti deja sa chemi mesterul sa o monteze!
Suna-l pe consultantul nostru pentru orice nedumerire, de exemplu intreaba-l daca pompa este compatibila cu utilajul tau! Sau intreaba-l de un numar extrem de util de telefon: al mesterului, partenerul nostru cu atelier mobil, care sa te ajute la montaj pe teren, acolo unde utilajul tau s-a blocat! Suna-l, vei proba cat este de eficient si de competent, are toate datele pentru tine!
Pompa apa Deutz 0.009.4635.4 - nu rata o investitie eficienta!
Ce face aceasta piesa?  Asigura echilibrul termic al motorului utilajului tau.. Este rezistenta pe termen lung, asigurand utilajului o functionare optima in zilele de munca, pe orice vreme! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Daca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului sau nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi,  pompa de apa cedeaza si risti ca motorul sa se supraincalzeasca pana la gripare. Evita defectiuni grave, monteaza profesionist o pompa de calitate!
Cere ajutor specializat! Si gratuit!
Uneori cel mai greu este sa identifici corect piesa compatibila cu utilajul tau, sa comanzi, si, eventual, sa gasesti in apropierea ta un mester bun pentru montaj! Deci, practic, tot procesul de depanare e greu! Trebuie doar sa ne apelezi, si consultantii nostri iti vor pune la dispozitie experienta si cunostintele lor tehnice vaste! Castiga eficienta cu noi, suntem aici, la un apel-distanta!
Pompa de apa Deutz 0.009.4635.4 este o investitie sigura pentru tine, ea are un certificat de garantie pe o perioada de 1 an.
Comanda acum pompa apa Deutz 0.009.4635.4 si ea va fi livrata in doar 24 de ore oriunde in tara! Modalitatea de plata va fi ramburs. Poti opta si sa vii acum la depozitul nostru de langa Bucuresti, poti alege cu mana ta piesa de pe raft!
Avem cateva recomandari: pentru a prelungi viata piesei de schimb si, implicit, a intregului utilaj, foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva. Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.
Un montaj profesionist ofera un start bun in viata atat piesei de schimb cat si intregului utilaj! Nu improviza, suna-ne pentru datele de contact ale unui mecanic cu atelier mobil din zona ta, daca ai nevoie!

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura