Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior punte fata buldoexcavator Case 580MXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580MXT
Cod produs
W6LS0GJI-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior Case 580MXT este recomandata de specialisti in mecanica utilajelor grele! In primul rand, vorbim de o piesa extrem de importanta ce protejeaza locasul din trompa puntii si preia din greutatea dintre punte si fuzeta. Deci, nu merge sa intarzii sub nicio forma inlocuirea! Daca vorbim de bucsa din oferta noastra, avantajele acestei piese cresc. Vorbim de un produs original Carraro, bine executat si realizat dintr-un material foarte rezistent!

Aducem in lumina reflectoarelor servicile la care poti apela in cadrul companiei noastre. Incepem cu serviciul gratuit de consultanta tehnica. Te ajutam sa gasesti piesa compatibila cu utilajul si iti dam tone de insformatii care se dovedesc mereu a fi utile clientilor nostri. Apoi, avem posibilitatea sa intervenim activ in rezolvarea problemelor tehnice pe care le ai cu utilajul. Service mobil si mecanici exceptionali! De asemenea, nu-i asa ca ti-ar placea ca intretinerea echipamentelor sa nu-ti mai dea batai de cap? Atunci, ai posibilitatea sa accesezi un serviciu de mentenanta personalizata!

Bucsa pivot inferior Case 580MXT - realizata din material rezistent!

Aparitia unor zgomote ciudate in viraje este un semn ca starea bucselor este deteriorata si necesita inlocuire. Uzura apare in timp, mai repede sau mai tarziu, in functie de starea carosabilului si gradul de solicitare al echipamentului. De asemenea, uzura accentuata apare atunci cand fortati utilajul la viraje. Elementele externe influenteaza si ele starea bucselor, cum ar fi nisipul abraziv, mizeria, apa si sarea, toate acestea reducand durata de viata a acestora.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre bucsa pivot inferior Case 580MXT pe care o doresti!

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau! Bucsa pivot inferior pentru punte fata buldoexcavator Case 580MXT trebuie montata cu grija!

Specificatii tehnice

Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura