Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Decalimetru pentru vola JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
8E64C0XG-SC
Out Of stock
Descriere
Cautam mereu sa ne imbunatatim oferta de scule, dispozitive si consumabile pentru intretinere. Astfel, atunci cand cauti un decalimetru vola JCB sa nu fie nevoie sa incerci in alta parte. Vrem sa-ti oferim pe langa multimea nesfarsita de produse si siguranta ca, alegandu-ne pe noi, ai facut cea mai buna investitie. In bani, in timp si in calitate. Faptul ca ai apelat la noi ne incredinteaza ca suntem pe drumul cel bun.

Ca intotdeauna, rezolvarea unei probleme presupune sa infrunti timpul. Stim asta din momentul in care suna telefonul si vocea ta ferma intreaba, “aveti?” Consultantii nostri stiu asta inca de la primul apel si de la tonul vocii. Dar sunt pregatiti pentru asta, nu o iau personal caci nu e. Pentru ei nu exista presiunea timpului sau a clientului, ci doar inca o solutie revolutionara pe care sunt nerabdatori sa ti-o ofere. Intreg depozitul nostru este organizat astfel incat sa nu existe timpi morti sau neconcordante intre operatiuni. Suntem responsabili si atenti.

Decalimetru vola JCB instructiuni de folosire
Decalimetrul este folosit pentru a unge anumite puncte sau pentru a aplica vaselina pe anumite componente unde se poate ajunge usor, daca sunt sunt desprinse de utilaj. Acesta este potrivit pentru punctele unde consumul de vaselina este mic sau mediu si unde nu este nevoie de o forta deosebit de mare pentru aplicare. Sunt trei modalitati de umplere, respectiv: a. umplere simpla a rezervorului; b. cu cartus standard; c. cu o pompa de umplere.

Ce se intampla sefule?
Serviciul nostru de consultanta este operativ, profesionist, bine documentat si, cel mai important, este integral gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Asadar, pe langa produsul comandat, primesti economie de timp, un pachet de recomandari relevante si ajutatoare, precum si experienta consultantilor nostri foarte bine pregatiti. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Daca  a venit ziua sa cauti acest minunat decalimetru, tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului, pentru ca stim ca e o urgenta. Produsele noastre ajung in orice loc din tara, cu plata ramburs si verificarea pachetului la primire. Dar pot fi ridicate si personal din sediul unde ne aflam, in localitatea Jilava.

Montaj
Manipularea corecta a unui dispozitiv de intretinere este o necesitate in procesul de reparatie sau de revizie a unui utilaj.  De aceea iti recomandam un uzaj corect si profesionist. Este indicat sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate sau sa te asiguri de serviciul unui profesionist cu experienta. Operatiunile de gresare ascund o multime de chichite.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura