Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru tractor Claas Ceres 310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Ceres 310
Cod produs
PWUJ1RF4-AL
Out Of stock
Descriere
Totul este simplu atunci cand faci echipa cu acest ansamblu transmisie finala Claas Ceres 310 care este un produs realizat de Carraro! De ce spunem asta? Pentru ca te scapa de griji! Materialul de calitate din care este confectionat iti asigura o rezistenta de durata, iar pretul avantajos te va face sa zambesti! Mai mult, fiabilitate de exceptie este un alt punct de care te poti bucura in voie!

Esti pregatit pentru mai mult? Pentru ca pe ACN Piese Utilaje, vrem mereu sa te surprindem! Astfel, la noi vei gasi constant o gama larga de produse premium! Ele iti vor asigura confortului unui lucru neobosit, dar si certitudinea ca defectiunile pot fi date uitarii! Mai mult, orice informatie ai cauta, si pe ea o gasesti la noi! Trebuie doar sa ne suni! Consultanta este gratuita!

Ansamblu transmisie finala Claas Ceres 310 - investeste inteligent, investeste sigur!
Cum iti cunosti utilajul mai bine? Atunci cand iti dai seama ca fiecare element component conteaza! Astfel, un lucru devine cert! El are nevoie de un ansamblu ce amplifica cuplul transmis de planetara rotii! Asigura-te ca investesti in piese de schimb de calitate, care permit o functionare optima, pe termen lung! Astfel, grijile dispar, iar performanta creste semnificativ!

Ai nevoie de informatii suplimentare? Profesionistii nostri cu multa experienta in domeniu te astepata! Iti spunem de acum un lucru: rezistenta este un factor important! Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice. Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare!

N-ai voie sa iti faci griji timp de 6 luni! Iti aducem acest ansamblu transmisie finala pentru tractor Claas Ceres 310 la tine acasa, alaturi de certificat de garantie ce acopera toate defectiunile din fabricatie!

“Rapid” capata valente noi! Mai exact, 24 de ore. In atat de putin timp primesti acest ansamblu transmisie finala Claas Ceres 310 chiar la tine acasa. Si, daca ai nevoie si de alte informatii, iti lasam datele noastre de contact.

Montajul trebuie asigurat de cei ce se pricep! Astfel, noi ti-I recomandam pe cei mai buni! Totusi, trebuie sa iti spunem ca ansamblul de pinioane se livreaza gata asamblat, usurand substantial efortul de asamblare si timpul de interventie. Se recomanda inlocuirea oringului ce face etansarea pe capacul butucului. Este necesara si adaugarea de lubrifiant nou, necontaminat.

Specificatii tehnice

Pentru a afla compatibilitatea ansamblului cu utilajul recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura